Online voedingsadvies van Samen Sterk

Wil je graag weer fit, gezond en vitaal worden maar lukt het je niet om je voedingsgewoonten op je eentje aan te pakken? De diëtisten van Samen Sterk helpen je graag op weg! Dankzij ons voedingsadvies eet je lekker en gevarieerd terwijl je afvalt. Zo zorgen wij ervoor dat je je weer energieker, aantrekkelijker, jonger en beter in je vel voelt. Je zult merken dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen en dat je je medicatie kunt verminderen en op termijn misschien wel helemaal kunt stopzetten.

Wil je graag met onze voedingsexperten aan de slag gaan maar past het niet om naar onze praktijk te komen? Geen probleem, ook online kunnen we je eenvoudig voedingsadvies geven. Ontdek snel hoe dat in zijn werk gaat.

Zo werkt het

Online voedingsadvies verloopt op dezelfde manier als een gewone 1-op-1 begeleiding, er zit enkel een scherm tussen. We starten met een intake van 45 tot 60 minuten waarin we een goed beeld van je voedingspatroon en leefstijl bekomen. We overlopen samen je persoonlijke gegevens en doen een lichaamsmeting van je gewicht, vetpercentage, taille en spiermassa. Door jouw leefstijl en doelen te bespreken, kunnen we ervoor zorgen dat ons voedingsadvies zich netjes in jouw leven integreert. Na het bespreken van jouw huidige voedingspatroon, stellen we een realistisch einddoel op en geven we jou het nodige advies om dit doel te bereiken. Hoe nauwkeurig je informatie is, hoe beter we ons voedingsadvies op jou kunnen afstemmen.

Na de intake ga je zelf aan de slag met de voedingsadviezen die we je hebben gegeven. Een tweetal weken na de intake zitten we nog een keer samen rond de computer om jouw vorderingen en probleempunten te bespreken. Onze voedingsexpert geeft je advies over het omgaan met moeilijke situaties, zoals vakanties, feestjes en diners buiten de deur. Je krijgt meer praktische tips over het inkopen en het bereiden van de voeding. Uiteraard heb je ook de tijd om vragen te stellen. Over het algemeen zijn er 4 tot 7 vervolgconsulten van 15 tot 20 minuten voorzien. Daarna zijn we er zeker van dat je sterk genoeg bent om onze adviezen zelf te blijven toepassen in je leven.

Dit zijn de voordelen

Waarom zou je voor een online voedingsconsult kiezen in plaats van voor een voedingsconsult op de praktijk? Heel simpel! Met een online voedingsconsult verlies je minder tijd omdat je de verplaatsing naar de praktijk niet hoeft te maken. Zo is het makkelijker in je drukke schema in te plannen en heb je geen last van files en parkeerproblemen. Daarnaast hoef je ook geen babysit voor de kinderen te zoeken, want je hoeft het huis niet uit te gaan.

Maak snel jouw afspraak met onze online voedingsexpert

Ben jij klaar om aan fittere, gezondere en slankere versie van jezelf te werken? Neem dan vandaag nog contact op met Samen Sterk. Maak een afspraak of neem telefonisch contact op met onze praktijk. Samen werken we toe naar de beste versie van jezelf.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

afvallen lukt niet

Afvallen lukt niet

Iedereen die op zoek is naar manieren om af te vallen, weet hoe overweldigend het kan zijn met alle beschikbare opties en diëten. Maar heb

LEES VERDER »
caloriearmXontbijt

Caloriearm ontbijt

Het ontbijt wordt vaak gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag, en dat is niet voor niets. Het ontbijt brengt namelijk ons lichaam en

LEES VERDER »