Gezond blijven en je gezond voelen samen met diëtist Schijndel

Heb jij hulp nodig met gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen, of sportvoeding? Dan kun je terecht bij onze diëtistenpraktijk in Schijndel. Onze diëtisten zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, waardoor wij jou altijd de beste hulp kunnen bieden. Jouw gezondheid en kwaliteit van leven is bij ons het allerbelangrijkst en in Schijndel doen wij er dan ook alles aan om deze dingen te optimaliseren. Dit doen wij door een voedingsadvies op maat op te stellen, maar ook door kookworkshops en voorlichtingen te geven. Zo heb jij de juiste kennis om het beste uit dit dieet te halen.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Schijndel

Gezondheidscentrum De Poolster
Poolster 40
5482 SX Schijndel
Diëtiste Serena Berends

Maandag 08:00 tot 17:00 uur
(oneven weken)

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Samen aan de slag voor een gezond gewicht met diëtist Schijndel

Afvallen, aankomen of op gewicht blijven hoef je niet alleen te doen. Onze diëtisten in Schijndel staan voor je klaar om samen met jou een persoonlijk dieetplan op te stellen die haalbaar én doeltreffend is.

Diëtist Schijndel voor persoonlijk advies en begeleiding

Zelf een dieet samenstellen blijkt voor de meeste mensen een onhaalbare zaak. Door te hoge eisen aan jezelf te stellen, is afvallen of aankomen bijna ondoenlijk. Met persoonlijke begeleiding en gerichte adviezen komt jouw doel een stuk dichterbij. Je hoeft het niet allen te doen. Onze diëtisten helpen jou waar nodig en begeleiden je van A tot Z. Het uitgangspunt hierbij is, dat je toch lekker, gevarieerd en gezond kunt blijven eten. Samen zijn we sterk. Zo komt een blijvend gezond gewicht ineens een stuk dichterbij.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Gespecialiseerde aanpak eetproblemen bij diëtist in Schijndel

Overgewicht is voor veel mensen een probleem, maar ook ondergewicht komt regelmatig voor. Onze diëtistenpraktijk in Schijndel werkt met gekwalificeerd personeel dat gespecialiseerd is in een goede aanpak van diverse eetproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan eetstoornissen zoals boulimia, verminderde eetlust van mensen met hart- en vaatziekten of COPD of een noodzakelijk verandering van voeding bij allergieën en diabetes type 2. Wanneer je last hebt van een ontregelde stoelgang of je hebt het prikkelbare darm syndroom, dan is de diëtist Schijndel dé aangewezen persoon om je te helpen met een uitgebalanceerd en verantwoord voedingspatroon. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar je onze diëtisten in Schijndel voor kan inschakelen. Samen pakken we het probleem aan, waarbij persoonlijke benadering voorop staat.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietist Schijndel

Dieetplan op maat bij diëtist Schijndel

Wil je graag in gewicht aankomen of heb je juist last van overtollige kilo’s aan lichaamsgewicht? Bij ons ben je aan het juiste adres om door middel van je voeding en adviezen jezelf weer lekker in je vel te voelen. We doen dit samen, door een plan te maken die aansluit bij jouw levensstijl, wensen en mogelijkheden. In het begin zal je hier heel bewust dagelijks mee bezig zijn. Maar het uiteindelijk zal bewuste keuzes maken vanzelf onderdeel worden van een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Volhouden op lange termijn

De mate van succes van jouw nieuwe levensstijl hangt voor een groot deel af van het volhouden op lange termijn. Samen sterk betekent dan ook dat we niet stoppen bij dieetbegeleiding. Bij onze diëtistenpraktijk in Schijndel organiseren wij ook kookworkshops en geven we voorlichting over fit en gezond leven en goed eten. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je er graag alles over.

Fit, slank en gezond met persoonlijke begeleiding in Schijndel

Niemand is hetzelfde en ook leefsituaties, gewoontes en voorkeuren verschillen. Daarom is het fijn om een diëtist te hebben die met jouw situatie meedenkt en gespecialiseerd is in verschillende vormen van eetproblemen. Samen buigen we jouw situatie om naar een leefstijl waarbij je fit, slank en gezond bent. Moeilijke momenten, en die komen er ook aan, tackelen we door je te laten wennen aan jouw nieuwe manier van eten en denken.
Wat kun je zoal verwachten?

  • Je krijgt een persoonlijk dieetadvies die afgesteld is op jouw leefsituatie, wensen en eetgewoontes
  • Onze gespecialiseerde diëtisten verstrekken je dieetadviezen die gebaseerd zijn op deskundigheid en jarenlange ervaringen
  • Je voortgang wordt bijgehouden door diverse weeg- en meetmomenten
  • Jouw dieet is vooral lekker en gevarieerd, zodat je deze kunt volgen zonder dat je last krijgt van een hongergevoel.
Voedingsadvies dietist in Schijndel

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Schijndel?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!