Ga voor een gezonder leven met onze diëtist in Waddinxveen

In onze diëtistenpraktijk specialiseren we ons in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Onze diëtisten weten dan ook precies hoe ze jou het beste kunnen helpen.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Waddinxveen

Fysiotherapie Zuidplas
Zuidplaslaan 430
2743 KE Waddinxveen
Diëtiste: Suzan Kader

Maandag 14:00 tot 18:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtist in Waddinxveen

Een te zwaar lichaam, kan soms enorm in de weg zitten. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Het is belangrijk dat je goed in je vel zit, wanneer dat niet het geval is, is dat slecht voor je gezondheid. Overwicht is een steeds groter wordend probleem in de huidige samenleving. Er komen steeds meer lekkernijen op de markt en soms is het moeilijk om deze te doseren. Ook bijwerkingen van medicijnen of bijvoorbeeld aandoeningen kunnen voor overgewicht zorgen.

Als je van dit overgewicht af wilt, gaan wij graag samen met jou aan de slag om dit te verhelpen. Onze professionele voedingscoaches gaan samen met jou aan de slag. Jullie stellen niet alleen een dieet op, maar een geheel nieuwe leefstijl. Deze past bij je nieuwe voedingspatroon, wat ervoor zorgt dat je minder snel last zult hebben van een terugval.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

voedingsadvies dietist Zoetermeer

Persoonlijk advies van onze voedingsdeskundigen

Bij Samen Sterk staan onze cliënten op nummer één. Wij begrijpen dat het lichaam van ieder persoon anders is en dus ook anders werkt. Daarom stellen wij voor ieder persoon een speciaal dieet samen. Dit doen we nadat we een uitgebreid gesprek met je hebben gevoerd, zodat we weten wat je eetgewoonten zijn. Vervolgens kunnen we, aan de hand van het gesprek, een dieet voor je opstellen. Dat dieet past perfect bij jou, zo is het overschakelen het makkelijkste. De kwaliteit van jouw leven is enorm belangrijk voor ons en wij geloven dan ook niet in strikte diëten waarbij je aan sterke banden wordt gelegd. Samen met jou stellen we een dieet voor je samen waarmee je gelukkig bent, dat goed is voor jouw gezondheid én waar je je goed aan kunt houden.

Online diëten vanuit Waddinxveen

Als je, om welke reden dan ook, niet naar ons kantoor kunt reizen, kun je bij Samen Sterk terecht voor advies. Onze diëtisten staan altijd klaar om je te helpen en kunnen je ook prima helpen met een online consult. Videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken, het is allemaal mogelijk en via deze verbindingen kun je in principe het gehele dieettraject doorlopen.

Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar wat meer informatie, heb je nog wat vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan natuurlijk. Hiervoor kun je gemakkelijk even contact met ons opnemen, wij komen hiervoor dan zo snel mogelijk bij je terug.

Persoonlijke-dietist

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Waddinxveen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!