Gezonder leven met een diëtist in Zwolle

Wil jij graag afvallen en lukt het maar niet om jouw streefgewicht te bereiken? Of wil je juist aankomen maar blijf je ondergewicht houden? Wat jouw klachten ook zijn, bij diëtistenpraktijk Samen Sterk in Zwolle helpen we jou graag! Met een behandelplan op maat kunnen we klachten door middel van de juiste voeding oplossen en voorkomen! Wij zijn o.a. gespecialiseerd in voedingsadvies voor chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en COPD. Ook voor voorlichting, kookworkshops en wandeltrajecten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak. Wij helpen jou graag om jouw ideale gewicht te bereiken.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Zwolle

Huisartsenpraktijk Centrumzorg
Van Karnebeekstraat 27
8011 JB Zwolle
Diëtist: Patrick Hilverts

Woensdag 08.30 tot 17:00 uur                             
Vrijdag 08:30 tot 17:00 uur                  

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Turfmarkt
Turfmarkt 4
8021 AA Zwolle
Diëtist: Patrick Hilverts

Woensdag 8:00 tot 12:00 uur

 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Lekker in je vel met onze diëtisten in Zwolle

Iedereen weet dat een gezonde leefstijl en gezonde voeding belangrijk zijn voor een gezond lijf en gezond gewicht. Het is echter niet voor iedereen altijd even makkelijk om vastgeroeste gewoontes te doorbreken. Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Voor wie zich niet lekker voelt of ziek is, kan een passend dieet een groot verschil maken. Juiste voeding kan het herstel bevorderen of klachten verminderen. Onze Samen Sterk diëtisten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten. Denk bijvoorbeeld aan suikerziekte, buikklachten, allergieën, botontkalking, een te hoog cholesterol of hoge bloeddruk. Ook als je graag onder persoonlijke begeleiding wilt afvallen, ben je hier op het juiste adres. Met onze kennis, adviezen en ondersteuning helpen wij jou jezelf weer fit en gezond te voelen.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Dieetadvies wat persoonlijk bij jou past

 Aandacht voor jouw leefsituatie, leefstijl, eetgewoonte en jouw wensen op korte en lange termijn

 Deskundig voedingsadvies door professionele diëtisten

 Lekker en gevarieerd eten zorgt ervoor dat je geen honger hoeft te lijden

 We houden jouw voortgang bij door te wegen en meten

Kosten Samen Sterk diëtist in Zwolle

Onze diëtist stemt een behandeling af aan jouw wensen. Zijn hier meerdere consulten voor nodig, dan zal dat de hoogte van de kosten beïnvloeden. Voor alle duidelijkheid: onder een consult verstaan wij het intakegesprek en alle handelingen die wij verrichten voor het slagen in het behalen van jouw doel. Dit betreft werkzaamheden die bestaan uit het uitschrijven van recepten, het bestellen van producten en het beantwoorden van vragen via telefoon, Whatsapp of e-mail. De kosten voor deze werkzaamheden hangen weer af van de duur van deze handelingen. Voor onze online begeleiding gelden dezelfde tarieven. De kosten voor consulten van een diëtist worden voor een deel vergoed vanuit de basisverzekering. Deze kosten vallen wel onder het eigen risico.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Persoonlijke dietiste in Zwolle

Lekker en toch gezond afvallen met onze voedingsdeskundigen in Zwolle

Onze voedingsdeskundigen helpen je af te vallen met een persoonlijk aangepast advies voor voeding waar je van zult genieten, maar toch helpt om af te vallen of jouw doel te bereiken. Je wordt begeleid in het bewust maken van keuzes in voeding en leefstijl. Hiervoor wordt tijdens de intake een analyse gemaakt van jouw huidige leefstijl en worden valkuilen besproken. Omdat het advies rekening houdt met jouw persoonlijke wensen en situatie kunnen we samen met jou realistische en haalbare doelen stellen. Hiermee zal het voor jou ook voor een langere tijd prima vol te houden zijn. Daarmee lukt het jou af te vallen. De kilo’s die je kwijtraakt zullen voorgoed wegblijven.

Wil je liever online diëten?

Je hoeft niet per se naar onze praktijk in Zwolle te komen om gebruik te maken van ons advies en onze begeleiding om af te vallen. Er is ook mogelijkheid om dit online te doen. Onze diëtisten zullen er alles aan doen om jou online te voorzien van alle adviezen en ondersteuning om je te helpen jouw doel te bereiken. Hiervoor maken we gebruik van videobellen, telefonische consulten en Whatsapp gesprekken. Jij kiest wat jou het beste uitkomt!

Kies voor onze orthomoleculair diëtist om af te vallen en je beter te voelen

In onze diëtistenpraktijk Samen Sterk in Zwolle kun je ook terecht bij een orthomoleculair diëtist om jou te helpen bij gezondheidsklachten of om af te vallen. Een orthomoleculair therapeut richt zich op de cellen van het lichaam en het versterken en herstellen van lichaamsfuncties. Hiervoor geeft de orthomoleculair diëtist advies op het gebied van voeding, maar vaak maakt deze ook gebruik van voedingssupplementen.

Orthomoleculair dietist Zwolle

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Zwolle?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!