Samen Sterk heeft deskundige diëtisten in Tilburg

Bent u op zoek naar een diëtist in Tilburg? Diëtistenpraktijk Samen Sterk is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende aandoeningen door middel van een dieet op maat. Hierbij kunt u denken aan voedingsadvies bij hart- en vaatziekten, COPD, een te hoog cholesterol of een eetstoornis. Wilt u graag van uw ondergewicht of overgewicht af? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diëtisten en gewichtsconsulenten helpen u graag bij het bereiken van uw ideale gewicht. Start vandaag met uw gezondere levensstijl en maak een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze diëtisten.

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Afvallen met dieet in Tilburg

Overgewicht is een probleem dat de laatste jaren steeds groter wordt. Afvallen is ook zeker niet makkelijk, maar met de juiste aanpak zorgen wij ervoor dat u uw streefgewicht bereikt. Minder eten en meer bewegen is niet voor iedereen de juiste oplossing en daar zijn wij ons goed bewust van. Er zijn dan ook enorm veel factoren die overgewicht kunnen veroorzaken en daarom is dat dan ook wat wij tijdens een gesprek eerst proberen vast te stellen.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:
 

  • Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen
  • Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten
  • We houden je voortgang bij door te wegen en meten
  • We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat kost een diëtist?

De totale kosten van een diëtist hangen natuurlijk af van uw doelen en wensen, maar ook van het aantal consulten dat u nodig hebt. Wij zien het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp en het bestellen van producten als een consult. De kosten die wij hiervoor rekenen zijn uiteraard afhankelijk van de duur van het consult. Gelukkig wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed door de zorgverzekering. Het bedrag gaat dan wel eerst af van uw eigen risico.

Dit zijn de tarieven waar u op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Hoe gaan onze voedingsdeskundigen in Tilburg te werk?

Wij geloven dat ziektes en aandoeningen met de juiste voeding- en leefstijladviezen voor een groot deel kunnen worden voorkomen of genezen. Wij weten dat geen mens hetzelfde is en daarom hebben wij ook geen standaard diëten, maar stellen wij voor ieder persoon een dieet op maat op. Daarbij geven we u niet alleen één op één voedingsadvies, we geven ook kookworkshops, voorlichting en we organiseren wandeltrajecten.

Online diëten

Aangezien corona ons allen nog steeds in zijn greep heeft, is het niet altijd mogelijk om naar onze diëtistenpraktijk te komen voor een consult. Ook wanneer u om een andere reden niet in staat bent om te reizen is er een mogelijk tot online consult.

U hoeft dan niet naar Tilburg te komen, maar u krijgt wel de hulp die u nodig hebt. Videobellen, e-mailen, telefonisch contact op zelfs WhatsAppen, onze diëtisten doen het allemaal om ervoor te zorgen dat u uw dieet zo goed mogelijk kunt doorlopen.

Neem contact op met onze voedingscoaches in Tilburg!

Heeft u nog vragen, zou u graag een afspraak maken, of bent u op zoek naar goed voedingsadvies in Tilburg? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u met al uw vragen en problemen en gaan graag met u aan de slag met het ontwikkelen van een gezonde, nieuwe levensstijl.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Tilburg

Gezondheidscentrum West
Roelof Kranenburgplein 52
5042 MB Tilburg
Diëtiste: Meike Huvenaars
meike@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
(oneven weken) 

Huisartsenpraktijk P. Staal
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg
Diëtiste: Meike Huvenaars
meike@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag  en Vrijdag 08:00 tot 12:00 uur

Huisartsenpraktijk P. Staal
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg
Diëtiste: Claire Molin
Claire@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Vrijdag 08:00 tot 12:00 uur

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Tilburg?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!