Samen Sterk heeft deskundige diëtisten in Tilburg

Ben je op zoek naar een diëtist in Tilburg? Diëtistenpraktijk Samen Sterk is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende aandoeningen door middel van een dieet op maat. Hierbij kun je denken aan voedingsadvies bij hart- en vaatziekten, COPD, een te hoog cholesterol of een eetstoornis. Wil je graag van jouw ondergewicht of overgewicht af? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze diëtisten en gewichtsconsulenten helpen je graag bij het bereiken van jouw ideale gewicht. Start vandaag met jouw gezondere levensstijl en maak een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze diëtisten.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Tilburg

DocLine Tilburg
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg

Diëtist: Ramon Kraaivanger                  Diëtiste: Mandy van Gils                            Dinsdag 08.00 tot 17:00 uur                           Woensdag 08.00 tot 17:00 uur               Vrijdag 08.00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met dieet in Tilburg

Overgewicht is een probleem dat de laatste jaren steeds groter wordt. Afvallen is ook zeker niet makkelijk, maar met de juiste aanpak zorgen wij ervoor dat u uw streefgewicht bereikt. Minder eten en meer bewegen is niet voor iedereen de juiste oplossing en daar zijn wij ons goed bewust van. Er zijn dan ook enorm veel factoren die overgewicht kunnen veroorzaken en daarom is dat dan ook wat wij tijdens een gesprek eerst proberen vast te stellen.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Tilburg?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!