Diëtist in Sittard

Wil jij graag gezonder door het leven? Kom dan gerust eens langs bij Samen Sterk in Sittard! Onze diëtisten staan voor je klaar om jou middels een persoonlijke aanpak te helpen je doelen te behalen. Zo ben jij snel weer op gezond gewicht en zit je weer lekker in je vel!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Sittard

Wanneer ga je naar een diëtist?

Veel mensen associëren een diëtist voornamelijk met overgewicht, maar de expertise van een diëtist is veel breder. Zo kunnen ze ondersteuning bieden bij diverse medische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten of COPD, en bieden ze ook hulp bij mentale klachten die samenhangen met je fysieke gezondheid of hormonale balans.

Ben je benieuwd of een diëtist ook iets voor jou kan betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie!

Dietist Sittard

Gezonder door het leven met onze diëtisten in Sittard

Gewichtsproblemen komen steeds vaker voor. Het aantal mensen met overgewicht is zelfs verdrievoudigd in de afgelopen 40 jaar (bron: rivm.nl). Dit heeft effect op zowel de fysieke als mentale gezondheid. 

Bij Samen sterk staan wij voor jou klaar, zodat jij snel weer fit en gezond wordt! Zo zit je in no-time weer lekker in je vel! 

Zo helpen we je fit en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Sittard

Iedereen is uniek, dus onze tarieven variëren op basis van jouw doelen en het aantal consulten. Of het nu gaat om het opstellen van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten, elk contactmoment telt als consult. Afhankelijk van de duur van het consult worden de kosten bepaald. Veel van onze diensten kunnen worden vergoed door je zorgverzekering, dat is mooi meegenomen!

Onze tarieven

Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 45,-
Dietist Sittard

Persoonlijk advies van diëtiste Lorrany

“Om succesvol een gezonder leven te leiden, is het cruciaal om te kiezen voor een goed vol te houden levensstijl. Daarom zetten we bij onze praktijk in op een persoonlijke en duurzame benadering. Ik moedig mijn cliënten aan om extreme diëten te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor een plezierige afvalstrategie. We onderzoeken samen welke aanpak het beste aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl!”

Wij passen ons aan aan jou! Ook online diëten is mogelijk

We begrijpen dat het soms niet handig is om helemaal langs te komen voor een afspraak. Dat betekent echter niet dat wij er niet voor je zijn! Bij Samen Sterk is het altijd mogelijk om online consult in te plannen. Zo krijg jij de juiste persoonlijke begeleiding, maar dan gewoon vanaf je eigen bank. 

Nog niet overtuigd? Bekijk de ervaringen van je voorgangers!

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Sittard? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt diëtetiek vergoed voor 3 behandeluren per kalenderjaar. Deze uren vallen echter wel onder het eigen risico. Sommige aanvullende verzekeringen bieden extra vergoedingen voor diëtistische zorg. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekering voor specifieke details.

Tijdens je eerste afspraak zal de diëtist je medische geschiedenis, eetgewoonten, levensstijl en doelen bespreken. Er kan ook een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd, zoals het meten van je gewicht en lengte. Op basis van deze informatie stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Jazeker, onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselallergieën of -intoleranties. Zij kunnen helpen bij het identificeren van de voedingsmiddelen die problemen veroorzaken en adviseren over veilige en voedzame alternatieven.