Diëtist Zaandam: samen toewerken naar je streefgewicht

Wil je graag afvallen, of heb je een dieet nodig omdat je sukkelt met je gezondheid? Bij onze diëtistenpraktijk in Zaandam kunnen we je daarmee helpen. Wij van Samen Sterk zijn gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Wij hebben een geweldig team met specialisten voor jou klaar staan, zodat wij je altijd op de beste manier kunnen helpen. Wanneer je langskomt bij onze diëtistenpraktijk in Zaandam gaan we samen met jou in gesprek en stellen we gezamenlijk een plan op. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Zaandam

Huisartsenpraktijk Brouwer & de Reijger
Noorderven 71
1504 AL Zaandam
Diëtiste: Yvonne van den Berg

Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Poelenburg 
Dodonaeusstraat 24                                  1504 KJ Zaandam
Diëtiste: Tirza Ranzijn

Dinsdag 08:00 tot 12:30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Hidalgo
Nieuwendamstraat 2B
1507 JE Zaandam
Diëtist: Jazz Prins

Maandag 08:00 tot 17:00

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Fysiotherapie Vijfhoek
Coniferenstraat 1
1505 AN Zaandam
Diëtiste: Yvonne van den Berg

Donderdag 08:00 tot 17:00

Diëtiste: Nathalie el Bazi-Pas

Woensdag 08:00 tot 12:00

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Op weg naar een gezonder leven met onze diëtist in Zaandam

 

Ben je er klaar voor om een gezonder leven te gaan leiden? De strijd aan te gaan met de overtollige kilo’s en een gezondere levensstijl aan te nemen? Onze diëtist in Zaandam staat voor je klaar om je hierbij te helpen, want samen staan we sterk! In de praktijk blijkt dat afvallen een stuk gemakkelijker gaat als je iemand hebt die je bij dit proces begeleidt. De diëtisten van Samen Sterk in Zaandam luisteren naar jouw wensen en doelen en kijken samen met jou naar de beste manier om deze te bereiken. Doordat we dit samen doen, wordt een dieet voor jou een stuk makkelijker om vol te houden. Onze diëtist Zaandam geeft je een voedingsadvies op maat en verrassend lekkere recepten die bij jouw leefsituatie passen. Ervaar dat een dieet niet gelijk hoeft te staan aan constant honger hebben, of allerlei dingen eten die je eigenlijk niet lust. En dat je, ook na het bereiken van je streefgewicht, deze gezonde manier van leven makkelijk en met plezier vol kunt houden.

Overigens maakt het niet uit hoe die extra kilo’s eraan zijn gekomen. Of dit nu komt doordat je niet echt weet welke voeding goed voor je is, of dat het overgewicht wordt veroorzaakt door een lichamelijke aandoening of het gebruik van medicijnen. De voedingsdeskundigen van Samen Sterk weten na de gesprekken met jou precies welk behandelplan bij jou past.

Fit, slank en gezond worden met Samen Sterk:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat kost een diëtist?

De kosten voor een diëtist zijn afhankelijk van wat je doelen en wensen zijn en hoeveel consulten er nodig zijn om die te bereiken. Ook het beantwoorden van vragen (telefonisch, via e-mail of WhatsApp), het bestellen van producten en het uitschrijven van recepten zien wij als een consult. De duur van het consult bepaalt in dit geval de kosten die wij in rekening brengen. Goed om te weten is dat de kosten voor een diëtist (gedeeltelijk) vergoed worden door je zorgverzekeraar. In sommige gevallen gaat het wel eerst af van je eigen risico. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor de details rondom vergoedingen diëtist.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Vakkundige dietist Zaandam

Onze persoonlijke aanpak leidt tot een behandelplan op maat

Iedereen is anders en dit betekent dus ook dat een voedingsadvies dat voor de een heel goed werkt, voor de ander nauwelijks vol te houden is, of niet tot het gewenste resultaat leidt. De oorzaak van het gewichtsprobleem speelt bijvoorbeeld een grote rol bij het komen tot een behandelplan of dieet. Net zoals jouw doelen en wensen. Dankzij de persoonlijke aanpak van onze voedingscoaches in Zaandam stap jij naar buiten met een goed gevoel en een voedingsadvies op maat. Wij staan klaar om jou te helpen je doelen te bereiken, dus zet vandaag nog die eerste stap en neem contact met ons op!

Leer wat goed is voor jouw lichaam bij onze orthomoleculair diëtist in Zaandam

Loop je al een tijdje rond met vage klachten, zoals vermoeidheid of hoofdpijn? Of heb je last van allergieën of een gevoelig spijsverteringsstelsel? Dan kun je baat hebben bij een bezoek aan onze orthomoleculair diëtist in Zaandam. Natuurlijk kan dit ook preventief, juist om het ontstaan van bepaalde lichamelijke klachten voor te zijn.

Door middel van een persoonlijk gesprek en diverse metingen kijkt een orthomoleculair diëtist wat jouw lichaam nodig heeft op moleculair niveau. Uit dit traject kan bijvoorbeeld komen dat je er goed aan doet bepaalde voedingssupplementen te nemen, of juist dat je bepaalde voedingsmiddelen in de toekomst beter kan mijden.

Ook persoonlijk advies krijgen van onze voedingsdeskundige Zaandam?

Na meerdere mislukte dieetpogingen kan de moed je behoorlijk in de schoenen zakken. Of misschien ben je onlangs geconfronteerd met een lichamelijke aandoening en weet je niet welke aanpassingen in je voedingspatroon je moet maken. Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze voedingsdeskundige in Zaandam kom je snel weer lekker in je vel te zitten. Samen met jou stelt de voedingscoach een behandelplan speciaal voor jou op, waarmee je toewerkt naar het bereiken van je streefgewicht. Op een gezonde manier die vol te houden is, want je schiet er niets mee op als je na verloop van tijd weer terugvalt in oude, ongezonde eetgewoontes. Zet je goede voornemens om in acties en neem contact op met de diëtisten van Samen Sterk om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk advies dietiste Zaandam

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Zaandam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.