Onze diëtisten in Vlissingen staan voor u klaar!

Als je door problemen met je voeding niet lekker in je vel zit, kan dat erg lastig zijn. Daarbij is het bij lange na niet altijd even makkelijk op te lossen. Bij diëtistenpraktijk Samen Sterk kun je terecht voor veel verschillende soorten problemen. Wij hebben namelijk diëtisten die gespecialiseerd zijn in onder andere gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Vlissingen

Fysio Rozengracht                       Rozengracht 6
4382 PA Vlissingen
Diëtiste: Zeynep  Kasimoglu/ Michelle van de Sande

Donderdag 08.30 tot 17.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:

afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

De visie van Samen sterk

Wij geloven dat we ziektes en aandoeningen kunnen voorkomen en omkeren met de juiste voeding- en leefstijladviezen. Wij weten dan ook dat geen één persoon hetzelfde is en wij weten wat de kracht van een persoonlijke aanpak is. Daarom maken we voor al onze cliënten een voedingsadvies op maat en gaan we voor de beste begeleiding. 

Wij geloven dat de kwaliteit van uw leven op nummer één staat. Daarom zorgen we ervoor dat het dieet, niet als een dieet voelt. Gedurende het traject pakken we uw eetgewoonten aan en veranderen we uw levensstijl en uw mindset, zodat u na afsluiting van het traject niet in oude gewoontes terug valt. Samen Sterk geeft naast een professioneel één op één voedingsadvies ook kookworkshops, voorlichting en organiseert wandeltrajecten. Zo zorgen we ervoor dat ook de juiste kennis aanwezig is.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat zijn de kosten?

De kosten van een bezoekje aan onze praktijk zijn afhankelijk van het traject dat u loopt en het aantal contacturen. Gelukkig wordt een deel hiervan vergoed door de zorgverzekering. Er wordt namelijk drie uur diëtetiek vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan is de kans groot dat u hier nog vijf uur extra bij op kunt tellen.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Samen Sterk dietist Vlissingen

Een gezonde levensstijl met onze diëtiste in Vlissingen

Veel mensen willen graag gezonder leven, u misschien ook wel. De diëtisten van Samen Sterk kunnen u daar goed bij helpen. Onze diëtist gaat uit van uw doelen en wensen en zorgt voor een praktische aanpak, zodat het makkelijk is om deze doelen te behalen. U krijgt een individuele coaching, waarbij alles om uw gezondheid en geluk draait.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een intakegesprek, of wilt u eerst nog wat vragen aan ons stellen? Aarzel dan absoluut niet om even contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Diëtist hoofddorp

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Vlissingen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!