Diëtist Groningen

Samen Sterk gelooft dat we met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes en aandoeningen, voor een groot deel, kunnen omkeren en voorkomen. Onze topdiëtisten Groningen gaan met jou in gesprek en stellen een dieet voor je samen, om jou zo optimaal te helpen met jouw wensen en problemen. De diëtisten van Samen Sterk in Groningen zijn gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding, waardoor wij altijd de beste hulp kunnen bieden.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtistenpraktijk Groningen

StudentArts Groningen            Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Diëtist: Patrick Hilverts

Maandag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Hulp nodig bij afvallen? Neem contact op met onze diëtisten in Groningen

Wil je graag wat gewicht kwijt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De diëtist Groningen van Samen Sterk staat klaar om je te helpen met afvallen. Bij ons krijg je altijd een voedingsadvies dat is afgestemd op jou als individu. De diëtist Groningen houdt hierbij natuurlijk rekening met je leefsituatie en eetgewoontes. Tijdens het intakegesprek nemen we jouw doelen en wensen door. Vervolgens maken we samen een plan om je streefgewicht te bereiken op een gezonde manier. We willen je laten ervaren dat diëten echt geen lijdensweg hoeft te zijn onder de deskundige begeleiding van onze diëtist. Gewapend met lekkere recepten en een behandelplan op maat gaan we samen zorgen dat jij die overtollige kilo’s kwijtraakt en weer goed en gezond in je vel komt te zitten.

Samen fit, slank en gezond worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

Wat de kosten voor een traject bij onze diëtistenpraktijk Groningen zijn, wisselt per persoon. Deze zijn namelijk afhankelijk van je doelen en wensen en het aantal consulten dat nodig is om deze te bereiken. Ook het bestellen van producten, het uitschrijven van een recept en/of het beantwoorden van vragen (bijvoorbeeld telefonisch of via WhatsApp/e-mail) zien wij als een consult.

In dat geval is de duur van zo’n consult bepalend voor de kosten. De kosten die verbonden zijn aan het bezoeken van een diëtist worden (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar. Hou er wel rekening mee dat deze kosten eerst afgetrokken worden van je eigen risico. Je zorgverzekeraar kan je hier meer over vertellen als je hier vragen over hebt.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Samen Sterk Dietist Groningen

Onze diëtistenpraktijk Groningen

Bij onze Samen Sterk diëtistenpraktijk in Groningen staan wij voor jou klaar op weg naar een betere gezondheid. Wij beschikken over verschillende diëtisten, zoals een sportdiëtist Groningen of een orthomoleculair diëtist. Zo vind je altijd de beste begeleiding die bij jou past.

Liever online diëten?

Ben je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om naar de praktijk in Groningen te komen? Bij Samen Sterk kun je ook online het traject doorlopen. Het contact met de voedingsdeskundige verloopt in dat geval via videobellen, WhatsApp en/of telefonisch. Je krijgt nog steeds voedings- en leefstijladvies dat op jouw wensen en doelen is afgestemd, alleen verloopt het contact online. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Onze diëtist hanteert een persoonlijke aanpak

Bij Samen Sterk hebben we geen standaard voedingsadviezen of diëten klaarliggen. Iedere persoon is anders en waar de een succes boekt met, of zich goed voelt bij een bepaald dieet, is het voor de ander misschien helemaal niet geschikt. Onze voedingsdeskundige in Groningen begeleidt je gedurende het traject, zodat jij je gesteund voelt bij het bereiken van je doelen. Het voedings- en leefstijladvies dat de diëtist voor je opstelt houdt rekening met zaken als je eetgewoontes, eventuele allergieën en mobiliteit. Niemand schiet er tenslotte iets mee op als jij alleen nog dingen ‘mag’ eten die je niet lekker vindt, of bewegingsoefeningen krijgt die je niet uit kunt voeren. Door het samen te doen, komen we tot een behandelplan waar jij enthousiast over bent, zodat je echt zin krijgt om te beginnen met een nieuwe, gezonde leefstijl!

Persoonlijke diëtist Groningen

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Groningen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!