De deskundige diëtisten van Samen Sterk in Maastricht

Ben je op zoek naar een diëtist in Maastricht? Diëtistenpraktijk Samen Sterk is jouw partner in gezondheid met een persoonlijke benadering. Wij bieden voedingsadvies op maat voor een breed scala aan aandoeningen. Of het nu gaat om ondersteuning bij hart- en vaatziekten, COPD, hoge cholesterolwaarden of eetstoornissen, onze experts staan voor je klaar. Heb je last van ondergewicht of overgewicht en streef je naar een gezond lichaamsgewicht? Onze professionele diëtisten en gewichtsconsulenten begeleiden je met passie naar jouw doelen. Begin vandaag nog aan een gezondere levensstijl en boek een vrijblijvende afspraak bij een van onze diëtisten in Maastricht.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Maastricht

Beter in je vel met de hulp van diëtist Maastricht

Wanneer je last hebt van overgewicht, kan dit ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en je niet fit voelt.  Sterker nog, volgens het RIVM hebben personen met overgewicht een hoger risico tot het ontwikkelen van mentale klachten dan personen zonder overgewicht. Dit moet natuurlijk voorkomen worden. Wij willen er dan ook alles aan doen om jou te helpen snel weer lekker in je vel te zitten! Samen met jou kijken we naar een pakkende aanpak voor het beste resultaat. 

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Advies van onze diëtist in Maastricht

“Wanneer cliënten bij mij langs komen kijk ik altijd samen met hen naar de beste aanpak. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een streng dieet niet werkt. Een duurzame aanpak waar de client ook achter staat werkt een stuk beter! Zo wordt gezond leven echt een levensstijl in plaats van een tijdelijke oplossing.”

diëtist maastricht

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Maastricht?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt diëtetiek vergoed voor 3 behandeluren per kalenderjaar. Deze uren vallen echter wel onder het eigen risico. Sommige aanvullende verzekeringen bieden extra vergoedingen voor diëtistische zorg. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekering voor specifieke details.

Tijdens je eerste afspraak zal de diëtist je medische geschiedenis, eetgewoonten, levensstijl en doelen bespreken. Er kan ook een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd, zoals het meten van je gewicht en lengte. Op basis van deze informatie stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Jazeker, onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselallergieën of -intoleranties. Zij kunnen helpen bij het identificeren van de voedingsmiddelen die problemen veroorzaken en adviseren over veilige en voedzame alternatieven.