Diëtist Papenhoven

De diëtisten van Samen Sterk zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, waaronder gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Dit betekent dat wij altijd de beste diëtist beschikbaar hebben voor u. Bij ons kunt u terecht voor deskundige en betrouwbare hulp bij uw voedingsprobleem. Samen gaan we op zoek naar passende oplossingen, waarbij uw hele leven niet opeens alleen om het dieet hoeft te draaien. Zo komt gezond leven op nummer één te staan, zonder dat het als een straf of een beperking voelt. Wilt u meer weten, hebt u nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Papenhoven

Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Martinez
Frankenstraat 17
6124 BG Papenhoven
Diëtiste: Lorrany Lima

Donderdag 08.00 tot 17:00 uur 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Papenhoven?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!