Persoonlijke diëtist in Heerhugowaard

Wil jij aan je gezondheid werken? Bij Samen Sterk in Heerhugowaard ontvang je deskundige ondersteuning van onze ervaren diëtisten. Voor vraagstukken omtrent gewicht of gezondheid kun je zeker bij ons terecht. Samen met jou analyseren we jouw persoonlijke situatie en ontwerpen we een voedingsadvies dat aansluit bij jouw behoeften. Wil je meer te weten komen? Plan een kennismaking bij ons in. Samen gaan we voor een vitaal en gezond leven!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Heerhugowaard

Huisartsenpraktijk Noor
Dreef 2-A,                                                            1701GP Heerhugowaard

Diëtist: Dennis Groen

Dinsdag: 08.00 uur tot 17.00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Heerhugowaard

Overgewicht kan een behoorlijke belemmering vormen, zowel fysiek als mentaal. Als je je niet goed voelt over jezelf, kan dit je welzijn en geluksgevoel beïnvloeden. In de moderne maatschappij zien we een toename van gewichtsproblemen, mede door het overvloedige aanbod aan verleidelijke snacks en het gebrek aan kennis over hoe ermee om te gaan. Daarnaast kunnen bepaalde gezondheidsaandoeningen of medicatie bijwerkingen bijdragen aan gewichtstoename.

 

In Heerhugowaard willen we je graag ondersteunen bij het aanpakken van je gewichtsproblemen. Onze voedingsdeskundigen hebben uitgebreide kennis op het gebied van gewichtsmanagement. Samen met jou ontwikkelen ze een plan dat past bij jouw situatie, zodat je je snel weer fit en zelfverzekerd voelt!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Heerhugowaard

Benieuwd naar de kosten voor een diëtist? De totale kosten hangen natuurlijk af van jouw doelen en wensen, maar ook van het aantal consulenten dat je nodig hebt.

Het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp, of e-mail en het bestellen van producten wordt gerekend als een consult. Uiteraard zijn de kosten hiervoor afhankelijk van de duur. De tarieven gelden ook voor online begeleiding. Goed om te weten: door de zorgverzekering wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Persoonlijk advies van onze voedingsdeskundige in Heerhugowaard

In Heerhugowaard staan onze voedingsdeskundigen klaar om jou te begeleiden naar een vitaal bestaan. Als je streeft naar een voedingspatroon dat bij jou past, beginnen we met een persoonlijk gesprek om je doelen en uitdagingen te begrijpen. Het succes van een dieet hangt uiteraard af van je inzet om het te volgen. Bij ons draait alles om het verbeteren van je levenskwaliteit; daarom zijn we geen voorstander van rigide diëten die je enorm beperken. Samen met jou creëren we een voedingsplan waar je tevreden over bent, dat bijdraagt aan je welzijn en dat je met plezier volgt.

Online diëten

Ook wanneer je, om welke reden dan ook, niet in staat bent om te reizen kun je bij Samen Sterk terecht voor dieetadvies. Onze diëtistenpraktijk staat altijd voor je klaar en onze diëtisten kunnen dan ook gemakkelijk een online consult geven

Je hoeft dan dus niet per se naar Heerhugowaard te komen, maar je krijgt toch persoonlijk de hulp die je nodig hebt. Via videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken kun je in principe het gehele dieettraject doorlopen. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Heerhugowaard?

Ben je in Heerhugowaard op zoek naar specialistische voedingsadviezen? Overweeg dan een bezoek aan onze orthomoleculair diëtist. Terwijl een traditionele diëtist zich richt op algemene voedingsadviezen, duikt de orthomoleculair diëtist dieper in de stof. Deze specialist bekijkt welke voedingsstoffen jouw lichaam op moleculair niveau nodig heeft. Op basis van deze informatie stelt onze orthomoleculair diëtist in Heerhugowaard een persoonlijk voedingsplan samen. Hierbij wordt niet enkel gekeken naar je dagelijkse voeding en drank, maar ook naar mogelijke aanvullende voedingssupplementen.

dietist heerhugowaard

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Heerhugowaard?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!