Persoonlijke diëtist in Heemstede

Lekkerder in je vel! Wie wil dat nu niet? Dit begint allemaal bij een gezonde levensstijl. Bij Samen Sterk Heemskerk staan wij voor jou klaar om dat te bereiken! Of je nu kampt met over-of ondergewicht, chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en overige maag- en darmproblemen zoals allergieën of voedselintolerantie. Wij zijn er voor jou. Samen gaan we voor een deskundige strategie, die echt bij jou past, om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Zo zit jij snel weer lekker in je vel!

Benieuwd? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Heemstede

Huisartsenpraktijk Burink                              Postlaan 2
2101 VH Heemstede

Diëtiste: Tirza Ranzijn

Maandag: 08.00 tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Onze effectief bewezen werkwijze

Overgewicht is een steeds meer voorkomend probleem. Volgens CBS is maar liefst de helft van de volwassenen in Nederland te zwaar. Door drukke levens en urenlang zitten, komen mensen steeds minder toe aan beweging of het koken van een gezonde maaltijd. Dit brengt niet alleen gezondheidsproblemen met zich mee, maar zorgt er ook voor dat je minder lekker in je vel zit. Tijd voor verandering dus! 

Bij Samen Sterk helpen we al jaren met het creëren van een gezonde levensstijl. We werken niet met crashdiëten, maar investeren echt in een duurzame en gepersonaliseerde aanpak.  Samen zorgen we ervoor dat jij je snel lekker in je vel voelt.

Zo helpen we je fit en gezond te worden:

Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

We houden je voortgang bij door te wegen en meten

We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Heemstede

Iedereen is uniek, dus onze tarieven variëren op basis van jouw doelen en het aantal consulten. Of het nu gaat om het opstellen van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon of e-mail, en het bestellen van producten, elk contactmoment telt als consult. Afhankelijk van de duur van het consult worden de kosten bepaald. Veel van onze diensten kunnen worden vergoed door je zorgverzekering, dat is mooi meegenomen!

Onze tarieven

Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 35,-
Dietist heemstede

Lotte's drie tips voor een gezondere levensstijl!

Optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, begint allemaal bij je voeding. Met de juiste voeding zul je merken dat jij lekkerder in je vel zit en fitter wordt. Mijn drie voedingstips voor een gezondere levensstijl zijn dan ook als volgt:

Tip 1: Probeer aan al je maaltijd wat groente of fruit toe te voegen. Zo kom je gemakkelijk aan je vitamines voor de dag!

Tip 2: Kies voor volkoren producten. Vezels helpen bij de spijsvertering en kunnen bijdragen aan het gevoel van verzadiging, wat helpt bij gewichtsbeheersing. 

Tip 3: Beperkt toegevoegde suikers en zout.

Meer weten? Neem contact met mij op! Ik help je graag aan een fit en gezond leven!

Druk schema? Ook online diëten is mogelijk!

Ben je om een bepaalde reden niet in staat om naar Heemstede te komen? Geen probleem! Waar je ook bent, Samen sterk staat voor jou klaar. Dankzij moderne technologieën is persoonlijke begeleiding op afstand makkelijker en effectiever dan ooit. Zonder een bezoek aan Heemstede, bieden we ondersteuning die jij nodig hebt via videobellen en telefonische consulten. Zo kun je alsnog het gehele dieet traject doorlopen.

Nog niet overtuigd? Lees hier de ervaringen van je voorgangers!

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Heemstede? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen

Onze diëtisten in Heemstede kunnen je ondersteunen bij verschillende voedings- en dieet gerelateerde vraagstukken. Of je nu advies nodig hebt over gewichtsverlies, sportvoeding, voedselallergieën, medische aandoeningen zoals diabetes, of als je gewoon gezonder wilt leven, een diëtist biedt gepersonaliseerde begeleiding en plannen afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Nee hoor, je kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht. Het kan echter wel zo zijn dat je zorgverzekering een verwijzing vereist. Het is altijd verstandig om dit vooraf te controleren bij je zorgverzekering.

De frequentie van de afspraken hangt af van je persoonlijke doelen, de complexiteit van je situatie, en de aanpak van de diëtist. Sommige mensen hebben voldoende aan enkele consulten, terwijl anderen voor langere tijd regelmatig terugkomen voor opvolging en aanpassingen aan hun plan. Wij kijken samen naar wat voor jou het beste werkt!