Aan de slag met onze diëtisten in Rotterdam

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je graag blijvend gewicht verliezen? Bij diëtistenpraktijk Samen Sterk in Rotterdam helpen we je graag met het bereiken van jouw streefgewicht! Ook voor andere voedingsgerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in gewichtsverlies, sportvoeding, voedingsbegeleiding bij hart- en vaatziekten, diabetes, ondervoeding en maag- en darmproblemen. Kom in actie en begin vandaag nog met jouw behandelplan! Wij helpen je graag op weg naar een gezondere levensstijl.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Rotterdam

Huisartsenpraktijk J.A. de Schepper

Statenweg 205,
3039 HP Rotterdam

Diëtiste: Hatice Eruglu

Woensdag 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag 08:00 tot 17:00 uur
 
Diëtist: Ramon Kraaijvanger
Donderdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:

afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Een persoonlijke aanpak met onze voedingsdeskundigen in Rotterdam

Wanneer je bij ons in Rotterdam aanklopt voor een goed dieet, gaan we eerst met je in gesprek. We bespreken je problemen, je doelen en overleggen hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een dieet. Dit dieet is gebaseerd op gezond eten, zodat je binnen de kortste keren weer lekker in je vel zit. 

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

De kosten van een diëtist

De totale kosten hangen natuurlijk af van je doelen en wensen, maar ook van het aantal consulten dat je nodig hebt. In feite rekenen wij ieder contact als consult, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van de duur van dat consult. Gelukkig wordt door de zorgverzekering een groot deel van de kosten vergoed voor een bezoek aan de diëtist. Vanuit de basisvergoeding wordt een diëtist vergoed voor drie uur per jaar. Het bedrag wordt wel eerst van je eigen risico afgeschreven, dus de vergoeding hangt af van de eerdere zorg die je al deels zelf betaald hebt in het jaar. Het je een aanvullende zorgverzekering? Dan kan het zijn dat je hier nog 5 uur extra uit vergoed krijgt. Daarvoor betaal je dan geen eigen risico, want dit geldt alleen voor de basisverzekering. Het aantal uren dat je vergoed krijgt, is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het type verzekering dat je hebt.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Persoonlijke dietist Rotterdam

Focussen op voeding met onze orthomoleculair diëtist in Rotterdam

Wanneer je aan het werk gaat met een orthomoleculair diëtist, zul je in eerste instantie misschien weinig verschil merken met een gewone diëtist. Voornamelijk in de aanpak van de twee diëtisten zit een verschil. Waar een gewone diëtist je wensen, beweeg- en voedingspatroon analyseert en daar veranderingen in aanbrengt, gaat een orthomoleculair diëtist nog wat dieper op de materie in. Deze kijkt namelijk op moleculair niveau wat jij nodig hebt aan voedingsstoffen en maakt aan de hand daarvan een voedingsschema, eventueel ook met voedingssupplementen.

Afvallen met onze diëtist in Rotterdam

Een gezond gewicht is belangrijk. Met een gezond gewicht zitten we vaak beter in ons vel en voelen we ons mentaal sterker, verder is het ook medisch gezien belangrijk dat je niet te zwaar bent. Dit kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Heb je hulp nodig bij het verliezen van wat gewicht, dan kun je bij ons terecht. 

De diëtisten van Samen Sterk Rotterdam zijn onder andere gespecialiseerd in afvallen en helpen je graag met het bereiken van jouw streefgewicht. Wij zorgen ervoor dat je een gezonde leefstijl aanneemt en je je weer op je best gaat voelen. 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je graag een consult aanvragen? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en u op de juiste manier te helpen in jouw zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Dietistenpraktijk Rotterdam

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Rotterdam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!