Gezonder leven met onze diëtisten in Vlaardingen

Zit je niet lekker in je vel? Heb je overgewicht, of andere voedingsproblemen? Dan kun je bij Samen Sterk terecht. De diëtisten van onze praktijk zijn gespecialiseerd in onder andere gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Zo is er altijd wel een diëtist die jou kan helpen met het verbeteren van jouw levensstijl.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Vlaardingen

Huisartsenpraktijk Harris
Hoflaan 43F
3134 AC Vlaardingen
Diëtiste: Quinty de Koning

Maandag 16:00 tot 20:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk De Kleine Heemtuin    Marnixlaan 5                                              3132 PL Vlaardingen

Diëtiste: Suzan Kader

Vrijdag 13:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Weeshuisplein
Weeshuisplein 26
3131 CX Vlaardingen
Diëtiste: Quinty de Koning

Maandag 13:00 tot 16:00 uur

Diëtiste: Suzan Kader

Maandag 08:00 tot 12:30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Wat onze diëtist in Vlaardingen doet

Wanneer u bij ons op de praktijk komt, gaan wij aan de slag om u te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl. We gaan met u in gesprek, stellen een op maat gemaakt voedingsadvies voor u samen en ontwikkelen daarmee een gezond voedingspatroon voor u. Het resultaat is een verandering in uw gedrag en mindset, waardoor u, na afsluiten van het traject, niet terugvalt in oude gewoontes. Wij geloven dat we, met de juiste voeding en de beste leefstijladviezen, veel ziektes en aandoeningen voor een groot deel kunnen omkeren en voorkomen. 

U staat op nummer één in onze praktijk. We doen dit niet vóór u, we doen dit met u. Daarom betrekken we u bij het samenstellen van een dieet, zodat u later niet het gevoel hebt dat u verplicht aan het diëten bent. Wij geloven in een tweevoudige aanpak. Daarom geven we niet alleen één op één voedingsadvies, maar geven we ook voorlichting, kookworkshops en organiseren we wandeltrajecten.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

De kosten van een diëtist

Wij werken met op maat gemaakte diëten en dus hebben wij ook geen vaste kosten. De totale kosten hangen af van uw wensen en het aantal consulten dat u nodig hebt. Goed om te weten: door de zorgverzekering wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed. In de basisvergoeding zit namelijk een vergoeding voor drie uur per jaar. Het bedrag gaat dan wel eerst van uw eigen risico af. 

Ook als u een aanvullende zorgverzekering hebt, kan het zijn dat u hier nog 5 extra uren uit vergoed krijgt. Daarvoor hoeft u dan geen eigen risico te betalen, want dit geldt alleen voor de basisverzekering.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Neem contact op met onze voedingsdeskundige in Vlaardingen

Als u last hebt van overgewicht, of andere eetproblemen, kunt u terecht op onze diëtistenpraktijk. Onze voedingsdeskundige in Vlaardingen helpt u met afvallen, aankomen, of andere gezondheidsproblemen, zodat u weer snel lekker in uw vel zit. Wilt u meer weten, of zou u graag een keertje kennis komen maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Persoonlijke dietist Vlaardingen

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Vlaardingen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!