Hulp nodig met afvallen? Onze diëtiste in Heinenoord gaat je helpen

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Het is belangrijk dat je de juist begeleiding en ondersteuning krijgt! Onze diëtisten van Samen Sterk in Heinenoor staan voor je klaar.  Wij kunnen je helpen met het bereiken van jouw ideale gewicht. Ook voor specifieke voedingsvragen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan voedingsadvies voor mensen met allergieën, ondergewicht en PDS-klachten. Neem contact met ons op en samen gaan we aan jouw doelen werken!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Heinenoord

Huisartsenpraktijk Heinenoord
Emmastraat 2B
3274AC Heinenoord
Diëtiste: Quinty de Koning
 
Donderdag 08:00 tot 17:00 uur
 
Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze Diëtist in Heinenoord

Overgewicht is vervelend en kan veel oorzaken hebben. Onze diëtiten hebben veel ervaring en kunnen je daarom goed helpen om overgewicht te verminderen.

Samen met onze voedingsdeskundigen gaan we voor jou een plan op maat maken. Op deze manier kun je aan de hand van een gezond dieet op jouw streefgewicht komen.

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Heinenoord?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!