Persoonlijke diëtist in Nootdorp

Zoek je naar deskundige ondersteuning in Nootdorp om je ideale gewicht te bereiken? Ons team van diëtisten in Nootdorp staat voor je klaar! Of het nu gaat om gewichtsbeheersing, het omgaan met chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, of specifieke maag- en darmproblemen zoals allergieën en voedselintoleranties, wij bieden de nodige begeleiding. We behandelen elke vraag over voeding, diëten en een gezonde levensstijl met professionaliteit en aandacht. Bij Samen Sterk in Nootdorp combineren we onze uitgebreide kennis met een persoonlijke benadering om samen met jou de beste aanpak te vinden. Ben je benieuwd naar onze diensten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

zorgkaart_patientenfederatie
Huisartsenpraktijk Balans
Kerkweg 19B
2631 CB Nootdorp

Diëtiste: Quinty de Koning             Woensdag: 13.00 tot 17.00 uur

Diëtiste: Suzan Kader                          Dinsdag: 08.00 tot 12.30 uur

 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Nootdorp

In de hedendaagse drukke samenleving kampen steeds meer mensen in Nootdorp met overgewicht, mede door snelle eetgewoonten en beperkte fysieke activiteit. Dit kan leiden tot ongemak, gezondheidsproblemen en een verminderd zelfbeeld. Soms is overgewicht ook een bijeffect van bepaalde medicijnen.

Voor hen die in Nootdorp met gewichtsproblemen worstelen, bieden onze diëtisten professionele ondersteuning. Onze ervaren voedingsdeskundigen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten naar een gezonder gewicht. Samen met jou ontwikkelen we een plan op maat, zodat je je snel weer vitaal en zelfverzekerd kunt voelen!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De tarieven voor onze diensten zijn afhankelijk van jouw individuele behoeften en de frequentie van de consulten. Elk traject is op maat, want ieder individu is uniek. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zijn onderdeel van onze consults. De duur van een consult bepaalt mede de prijs. Een bijkomend voordeel: veel van onze diensten worden vaak vergoed door jouw zorgverzekering.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietist nootdorp

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Nootdorp

Bij Samen Sterk in Nootdorp bieden we ondersteuning die volledig is afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Ons proces begint met een zorgvuldige beoordeling van je doelstellingen en uitdagingen. Op basis hiervan ontwikkelen we gezamenlijk een voedingsstrategie die bij jou past. Het is jouw taak om je aan dit plan te houden, maar we verzekeren je dat jouw welbevinden bij ons altijd centraal staat. Wij richten ons op een samenwerkingsgerichte aanpak en duurzame levensstijlveranderingen, in plaats van op strikte diëten.

Online diëten

Kun je, om welke reden ook, niet langs komen in Nootdorp? Geen probleem! Dankzij de hedendaagse technologie kunnen we begeleiding op afstand bieden, waardoor we jou alsnog goed kunnen helpen. Dit doen we door middel van videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken. Onze diëtisten in Nootdorp staan altijd voor jou klaar!

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Nootdorp?

Zoek je naar deskundige ondersteuning in Nootdorp? Bij Samen Sterk in Nootdorp werken we ook met orthomoleculaire diëtisten. Deze specialisten bestuderen jouw voedingsbehoeften op moleculair niveau, met aandacht voor zowel voeding als voedingssupplementen. Op basis van deze analyse creëert de orthomoleculair diëtist in Nootdorp een gepersonaliseerd voedingsplan, afgestemd op de specifieke voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Dat is pas echt maatwerk!

Dietist nootdorp

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Nootdorp? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!