Diëtist Doetinchem: meer dan een dieet

Wij van Samen Sterk geloven dat je met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes en aandoeningen (voor een groot deel) kan verhelpen en voorkomen. Samen met jou willen wij ervoor zorgen dat je het uiterste uit het leven kunt halen. Dat doen we door samen een geschikt dieet voor jou samen te stellen en door je te begeleiden gedurende dit dieet. We geven niet alleen professioneel voedingsadvies, maar ook kookworkshops en voorlichting, zodat je alle kennis opdoet die nodig is om jouw dieet succesvol te volgen. Wil je meer weten over wat wij doen, of wil je graag een afspraak maken? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, we helpenje graag verder!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Doetinchem

Huisartsenpraktijk van Rijn
Zuivelweg 136
7003 CJ Doetinchem
Diëtiste: Juliette Lepez                       

Dinsdag 13:00 tot 17:00 uur

Diëtiste: Roos van de Langenberg

Woensdag 13:00 tot 20:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Bereik je streefgewicht met onze diëtisten in Doetinchem

Of je nu af moet vallen of juist aan moet komen om je gezonde gewicht te bereiken, onze diëtist Doetinchem staat voor je klaar. Samen Sterk staat voor een persoonlijke benadering en voedingsadvies op maat. We vinden het belangrijk om samen met jou te ontdekken wat je doelen nu eigenlijk zijn en of je nog bepaalde wensen hebt ten aanzien van het traject. Een voorbeeld: je wilt niet alleen die overtollige kilo’s kwijtraken, maar je wilt ook graag leren hoe je daarna een gezondere manier van leven kunt volhouden. Gezamenlijk stellen we een behandelplan op waar jij je prettig bij voelt. Met inachtneming van je doelen, leefsituatie, wensen en eventuele beperkingen. Gun het jezelf om weer goed in je vel te komen en maak vandaag nog een afspraak bij een diëtist in Doetinchem.

Zie je er tegenop om de eerste stap te zetten naar een gezond gewicht? Dat is nergens voor nodig. Doordat je samen met onze diëtist in Doetinchem het behandelplan opstelt, ga je werken aan je gewichtsprobleem op een manier waar jij je helemaal in kunt vinden. We vinden het belangrijk dat jij een dieet weet vol te houden en kennen bijvoorbeeld allerlei lekkere recepten die je hierbij helpen. Op een gezonde manier afvallen, dat doe je met Samen Sterk!

Wij helpen je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist: hier moet je rekening mee houden

Het traject bij een diëtist begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je onder andere de doelen die je wilt bereiken en de wensen die je hebt. De kosten voor het totale traject variëren en zijn onder meer afhankelijk van deze wensen en doelen en met name het hiermee samenhangende aantal benodigde consulten. Ook het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via e-mail, WhatsApp of telefonisch en het plaatsen van een bestelling rekenen wij als een consult. De hieraan verbonden kosten zijn afhankelijk van de tijd die we hieraan besteden. Goed nieuws: de kosten voor een diëtist worden (voor een groot gedeelte) vergoed door je zorgverzekeraar, maar hou wel rekening met je eigen risico. Bekijk je zorgverzekering of neem contact op met je zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Ontdek wat onze orthomoleculair diëtist in Doetinchem voor jou kan doen

Heb je af en toe een allergische reactie, maar geen idee waar deze vandaan komt? Of heb je last van prikkelbare darmen, maar weet je niet welke voedingsmiddelen nu precies de ‘trigger’ zijn? Een orthomoleculair diëtist kan je helpen om de oorzaak van dit soort gezondheidsklachten te achterhalen. Ook kan het goed zijn om preventief een bezoek te brengen aan onze orthomoleculair diëtist in Doetinchem, juist om eventuele toekomstige kwaaltjes te voorkomen. Na een persoonlijk gesprek voert de orthomoleculair diëtist een aantal metingen uit. Zo wordt op moleculair niveau duidelijk waar jouw lichaam baat bij heeft en hoe jij weer lekker in je vel komt te zitten. Misschien heb je wel een tekort aan bepaalde voedingsstoffen en valt dit te verhelpen door het slikken van voedingssupplementen. Maar het kan ook dat uit de metingen blijkt dat je bepaalde voedingsmiddelen beter kunt laten staan.

Verwacht een persoonlijke aanpak van onze diëtist in Doetinchem

Je buurvrouw vertelt vol enthousiasme over een nieuw dieet waarmee ze aardig wat kilo’s is kwijtgeraakt. Misschien maar eens proberen, denk je dan. Helaas lijkt het dieet voor jou niets te doen. Je voelt je futloos en loopt constant met een hongergevoel rond. Dit kan gebeuren, want iedereen heeft andere behoeftes op het gebied van voeding.

Daarom is het belangrijk dat je advies krijgt dat is aangepast op jouw situatie. En dat is precies wat onze voedingscoach in Doetinchem je geeft. Door de persoonlijke benadering van Samen Sterk kom jij op een gezonde manier weer goed in je vel te zitten. Dat is nou óns doel!

Onze voedingsdeskundige in Doetinchem geeft je advies op maat

Of er nu veranderingen zijn in je gezondheidssituatie waardoor je jouw voedingspatroon aan moet passen, of dat je nu eindelijk eens een succesvolle afvalpoging wil doen, het advies van onze voedingsdeskundige in Doetinchem helpt je hierbij. Dit advies stellen we samen met jou op en het is dus helemaal aangepast aan jouw leefsituatie, eetgewoontes en doelen. Tijdens de consulten bespreekt de voedingscoach de voortgang met je, die we onder andere bijhouden door te wegen en te meten. Maak vandaag nog een afspraak bij onze voedingscoach in Doetinchem en zet de eerste stap op het pad naar een gezonder leven.

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Doetinchem?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!