Persoonlijke diëtist in Leidschendam

In Leidschendam staat jouw gezondheid centraal. Ons team van ervaren diëtisten begrijpt het belang van een gezonde levensstijl en biedt deskundig advies op maat. Met kennis in uiteenlopende specialismen zoals gewichtsbeheersing, diabetesbeheer, cardiovasculaire gezondheid, het aanpakken van ondervoeding, maag- en darmklachten, en voeding voor sporters, zijn we uitstekend uitgerust om jou te ondersteunen bij het verbeteren van jouw welzijn. Bij Samen Sterk werken we samen met jou aan een persoonlijk voedingsplan dat verder gaat dan alleen dieetadvies. Wij geloven in een aanpak die jouw hele levensstijl omvat. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Wij staan klaar om je te helpen; neem contact met ons op voor persoonlijke en effectieve ondersteuning.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Leidschendam

Gezondheidscentrum Prinsenhof/ Leidschendam
Prins Frederiklaan 3
2263 HX Leidschendam

Diëtiste: Esra el Nory

Vrijdag: 8.00 tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Leidschendam

De frequentie van overgewicht neemt toe. Velen worstelen met hectische levensstijlen, waardoor er weinig tijd overblijft voor voldoende lichaamsbeweging of het klaarmaken van gezonde gerechten. Dit vormt een uitdaging, aangezien overgewicht niet alleen fysiek, maar ook mentaal belastend kan zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te ondersteunen in het overwinnen van deze hindernis. Wil je weten hoe we dit aanpakken?

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Leidschendam

De kosten van onze dienstverlening variëren en zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en de hoeveelheid afspraken. Wij bieden maatwerk, omdat elke persoon zijn eigen unieke behoeften heeft. Onze service omvat activiteiten zoals het samenstellen van gepersonaliseerde recepten, het beantwoorden van jouw vragen via telefoon, whatsapp of e-mail, en het assisteren bij het aanschaffen van specifieke producten. De lengte van elke sessie is ook een factor in de kostprijs. Een extra pluspunt is dat veel van onze diensten doorgaans door jouw zorgverzekeraar worden gedekt.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 45,-
dietist barendrecht

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Leidschendam

Bij Samen Sterk in Barendrecht zijn we toegewijd aan het bieden van advies op maat. We richten ons op jouw individuele doelen en specifieke uitdagingen, en ontwikkelen op basis daarvan een plan dat perfect bij je past. Samen werken we aan de uitvoering van dit plan, met als doel dat je je snel weer goed en gezond voelt!

Online diëten

Als een bezoek aan onze locatie in Leidschendam niet mogelijk is, bieden we ook begeleiding op afstand aan. Met de hulp van moderne technologieën zoals videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken, zorgen we ervoor dat je toch de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Ons team van diëtisten in Barendrecht is altijd bereikbaar om jou te helpen, waar je ook bent!

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Leidschendam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!