Persoonlijke diëtist in Amsterdam

Wil jij graag wat gewicht verliezen? Bij Samen Sterk in Amsterdam krijg je professionele begeleiding van ons gespecialiseerde diëtisten team. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen voor gewichtsproblemen zoals over- en ondergewicht, chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en overige maag- en darmproblemen zoals allergieën of voedselintolerantie. Samen met jou kijken we naar de beste aanpak voor jouw specifieke situatie en maken we een dieetplan op maat. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Samen zetten we de stap naar een gezondere levensstijl!

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Afvallen met onze diëtisten in Amsterdam

Als je te zwaar bent, kan dat enorm in de weg zitten. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Wanneer je niet lekker in je vel zit, is dat slecht voor je gezondheid en je geluk. In de huidige samenleving, is overgewicht een steeds groter wordend probleem. Er komen steeds meer verleidelijke lekkernijen op de markt en vaak weet men niet goed hoe men deze het beste kan doseren. Ook diverse aandoeningen of bijwerkingen van medicijnen kunnen zorgen voor overgewicht. 

Wanneer je last hebt van overgewicht, gaan wij graag met je aan de slag om dit te verhelpen. Wij hebben voedingscoaches die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van overgewicht en die samen met jou aan de slag gaan om jouw problemen te verhelpen. Zo zorgen we ervoor dat je weer snel lekker in je vel zit!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

  • Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen
  • Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten
  • We houden je voortgang bij door te wegen en meten
  • We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

Benieuwd naar de kosten voor een diëtist? De totale kosten hangen natuurlijk af van jouw doelen en wensen, maar ook van het aantal consulenten dat je nodig hebt.

Het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp, of e-mail en het bestellen van producten wordt gerekend als een consult. Uiteraard zijn de kosten hiervoor afhankelijk van de duur. De tarieven gelden ook voor online begeleiding. Goed om te weten: door de zorgverzekering wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Persoonlijk advies van onze voedingsdeskundige in Amsterdam

Onze voedingscoaches in Amsterdam gaan graag samen met jou aan de slag voor een gezonder leven. Wanneer je op zoek bent naar een passend dieet, gaan we eerst met je in gesprek om jouw doelen en problemen vast te stellen. Vervolgens is het natuurlijk aan jou om zich aan het dieet te houden. Bij ons staat de kwaliteit van jouw leven op nummer één, wij geloven dan ook niet in strikte diëten waarbij je aan sterke banden wordt gelegd. Wij stellen, samen met jou, een dieet voor je samen waar jij gelukkig mee bent, dat bevorderlijk is voor jouw gezondheid en waar je je gemakkelijk aan kunt houden.

Online diëten

Ook wanneer je, om welke reden dan ook, niet in staat bent om te reizen kun je bij Samen Sterk terecht voor dieetadvies. Onze diëtistenpraktijk staat altijd voor je klaar en onze diëtisten kunnen dan ook gemakkelijk een online consult geven

Je hoeft dan dus niet per se naar Amsterdam te komen, maar je krijgt toch persoonlijk de hulp die je nodig hebt. Via videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken kun je in principe het gehele dieettraject doorlopen. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Amsterdam? Dan kun je ook bij ons terecht! Een orthomoleculair diëtist werkt in veel opzichten hetzelfde als een gewone diëtist, maar gaan nog wat dieper de materie in. Hij kijkt namelijk op moleculair niveau wat jij als persoon nodig hebt aan voedingsstoffen. Aan de hand daarvan maakt de orthomoleculair diëtist in Amsterdam een voedingsschema op maat met exact de producten die jij nodig hebt. Dat gaat niet alleen om voeding en om drinken, maar ook om eventuele voedingssupplementen.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Amsterdam

Huisartsenpraktijk Hogeweg
Hogeweg 50 H
1098 CE 
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Woensdag 13:00 tot 18:00 uur
(even weken)

Huisartsenpraktijk Buiksloterham
Distelweg 437
1031 HD
Amsterdam
Diëtiste Esra El Nory
esra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Donderdag 8:00 tot 12:00 uur

 

Gezondheidscentrum Amstelkwartier
Amstelbeststraat 56
1096 GD
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Woensdag 13:00 tot 17:00 (oneven weken)

Huisartsenpraktijk De Admiraal
Admiraal de Ruijterweg 215 a
1056 GH
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Maandag 08:00 tot 17:00 uur

Huisartsen Oude Turfmarkt
Locatie Roeterseiland Campus UvA
Nieuwe Achtergracht 129
1018 WS
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag en Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur

Huisartsenpraktijk Amstelveld
Prinsengracht 762
1017 LD
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Woensdag 08:00 tot 12:00 uur
(even weken)

Huisartsenpraktijk Amsteldijk
Amsteldijk 154
1079 LG
Amsterdam
Diëtiste Petra Appert
Petra@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Woensdag 08:00 tot 12:00 uur
(oneven weken)

 

Gezondheidscentrum Besara aan 't IJ
Motorwal 280
1021 PH
Amsterdam
Diëtiste Esra el Nory
esra@samen-sterk.com

Tel: 085 750 0050
Woensdag
08:00 tot 17:00 uur

 

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Amsterdam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!