Persoonlijke diëtist in Delft

 

Wil jij graag gezonder leven? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Bij Samen Sterk in Delft ben je aan het juiste adres! Onze diëtisten staan voor je klaar om jou te begeleiden in je weg naar een fitter lichaam. Met jarenlange kennis en ervaring kunnen zij al jouw vragen rondom voeding en dieet beantwoorden en weten zij precies welke aanpak het beste bij jou past. Meer weten? Neem dan contact met ons op en plan een gratis kennismakingsgesprek in!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Delft

Huisartsenpraktijk Van Eijck            Sadatweg 56
2622 AP Delft

Diëtiste: Esra El Nory en Suzan Kader

Vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Delft

Overgewicht is helaas een steeds meer voorkomend probleem. De grootste oorzaken hiervan zijn de verleidingen van fastfood en het gebrek aan lichamelijke beweging door een te druk leven. Dit is niet alleen slecht voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Overgewicht heeft namelijk negatieve gevolgen voor je zelfbeeld en zorgt ervoor dat je minder lekker in je vel zit. Tijd dus om hier verandering in te brengen!  Onze diëtisten begrijpen deze uitdagingen en hebben de kennis en de middelen om je te begeleiden. We ondersteunen je bij elke stap, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De kosten voor onze diensten variëren, dit is afhankelijk van je persoonlijke doelen en het aantal afspraken dat je nodig hebt. Elke persoon is uniek, en daarom is ook elk traject op maat gemaakt. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zien wij als een consult. Hoe lang zo’n consult duurt, bepaalt mede de kosten. Het mooie is dat veel van deze kosten vaak vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
DelftXdietist

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Delft

Bij Samen Sterk staan onze diëtisten klaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw unieke behoeften. We beginnen met het bespreken van jouw wensen en uitdagingen, en op basis daarvan stellen we een plan op. Het is vervolgens belangrijk om je aan dit plan te houden, maar maak je geen zorgen. Bij ons staat jouw welzijn voorop. Wij geloven niet in strenge diëten, maar in samenwerken, naar je luisteren en blijvende veranderingen bewerkstelligen.

Online diëten

Woon je niet in de buurt of heb je het druk? Geen probleem! Online diëten is ook zeker een optie. Je kunt online persoonlijke begeleiding krijgen zonder helemaal naar Delft te hoeven komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld (video)bellen en kun je je vragen stellen via Whatsapp. Jouw gezondheid, jouw keuze, jouw gemak. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Delft?

Zoek je naar een orthomoleculair diëtist? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Samen Sterk hebben we ook orthomoleculair diëtisten in ons team. Een orthomoleculair diëtist analyseert op moleculair niveau wat jouw lichaam nodig heeft aan voedingsstoffen. Deze expertise reikt verder dan alleen voeding en drank; we kijken ook naar voedingssupplementen om je lichaam optimaal te ondersteunen. Op basis van deze grondige analyse stelt de orthomoleculair diëtist in Delft een gepersonaliseerd voedingsschema op met precies de producten die jouw lichaam nodig heeft.

DietistXinXDelft

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Delft? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!