Persoonlijke diëtist in Aalsmeer

Wil jij graag wat gewicht verliezen? Laat je bijstaan door het ervaren team van Samen Sterk in Aalsmeer. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen voor gewichtsproblemen zoals over- en ondergewicht, chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en overige maag- en darmproblemen zoals allergieën of voedselintolerantie. Wij zijn er voor jou. Al je vragen over voeding, dieet en gezond leven kunnen deskundig beantwoord worden. Met onze rijke expertise en toewijding staan de diëtisten van Samen Sterk altijd voor je klaar. Samen vinden we de oplossing die het beste bij jou past. Benieuwd? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Aalsmeer

Huisartsen Gobel en Feijen
Drie Kolommenplein 1
1431 LA  Aalsmeer

Diëtiste: Tirza Ranzijn

Dinsdag:  08.00 uur tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Aalsmeer

Meer en meer mensen worstelen tegenwoordig met overgewicht. Dit komt mede door onze drukke levens, snacks die overal aangeboden worden en urenlang zitten achter elkaar. Deze factoren kunnen leiden tot verminderd welzijn, een lager zelfbeeld en gezondheidsproblemen. Daarnaast kan gewichtstoename ook een bijwerking zijn van bepaalde medicatie.

Wanneer je last hebt van overgewicht, gaan wij samen met jou aan de slag om dit te verhelpen. Onze voedingscoaches zijn gespecialiseerd in het verhelpen van overgewicht en gaan graag samen met jou aan de slag om jouw problemen op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat jij je snel lekker in je vel voelt.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

Iedereen is uniek, dus onze tarieven variëren op basis van jouw doelen en het aantal consulten. Of het nu gaat om het opstellen van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten, elk contactmoment telt als consult. Afhankelijk van de duur van het consult worden de kosten bepaald. Veel van onze diensten kunnen worden vergoed door je zorgverzekering, dat is mooi meegenomen!

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
dietistalmelo

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Aalsmeer

Jouw welzijn staat centraal bij Samen Sterk. Onze diëtisten in Aalsmeer zetten zich in om je te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Samen brengen we jouw wensen in kaart en formuleren we een op maat gemaakt plan. Daarna is het aan jou om je aan de adviezen te houden. We geloven in samenwerking en duurzame veranderingen, niet in korte, strikte diëten.

Online diëten

Ben je om een bepaalde reden niet in staat om naar Aalsmeer te komen? Geen probleem! Waar je ook bent, Samen sterk staat voor jou klaar. Dankzij moderne technologieën is persoonlijke begeleiding op afstand makkelijker en effectiever dan ooit. Zonder een bezoek aan Aalsmeer, bieden we ondersteuning die jij nodig hebt via videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken. Zo kun je alsnog het gehele dieet traject doorlopen

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Aalsmeer?

Goed nieuws! Bij Samen Sterk in Aalsmeer hebben we ook orthomoleculaire diëtisten in het team. Deze specialisten benaderen voeding op moleculair niveau om precies te bepalen wat jouw lichaam nodig heeft. Ze kijken verder dan alleen je voeding en drinken, er wordt namelijk ook gekeken naar supplementen voor een optimale gezondheid. Zo wordt jouw voedingsschema zorgvuldig opgesteld, precies afgestemd op jouw behoeften.

dietistXalmelo

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Aalsmeer? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op