Een gezonder leven dankzij onze diëtist in Lekkerkerk

Wil je graag gezonder eten en leven? Bij Samen Sterk begeleiden we je op een professionele manier naar een gezonder leven. Als je wilt afvallen of aankomen, of je je diabetes of je maag- en darmproblemen onder controle wilt krijgen, dan ben je bij Samen Sterk in Lekkerkerk aan het juiste adres. We stemmen je dieetplan af op jouw noden en wensen én op jouw specifieke leefsituatie. Zet samen met ons de stap naar een gezonder leven!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Lekkerkerk

Huisartsenpraktijk van der Sanden
Burgemeester van de Willigenstraat 84-88
2941 ES Lekkerkerk
Diëtiste: Suzan Kader

Woensdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Ga voor een gezonder gewicht met onze diëtist in Lekkerkerk

Als je te veel gewicht met je meesleurt, voel je je niet alleen slecht in je vel maar kan dat ook nadelig zijn voor je gezondheid. Overgewicht kan de oorzaak zijn voor diverse aandoeningen zoals diabetes en maag- en darmproblemen. Onze voedingscoaches zijn gespecialiseerd in overgewicht en gaan graag samen met jou aan de slag om je gezondere eetgewoonten aan te leren.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten van de diëtist Lekkerkerk

De totale kosten van een diëtist zijn afhankelijk van jouw wensen en doelen en worden bepaald door het aantal consulten dat je bij ons hebt.

Voor het uitschrijven van een recept, het bestellen van producten en het beantwoorden van vragen over de telefoon, WhatsApp of e-mail rekenen we een consult. De prijs van deze consulten wordt bepaald door de duur die jouw vraag in beslag neemt. Bovendien wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist door de zorgverzekering vergoed.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
voedingsadvies dietist lekkerkerk

Advies op maat van onze diëtist in Lekkerkerk

Voordat we een dieetplan voor jou uitwerken, gaan we eerst in gesprek over jouw problemen, leefstijl, doelen en wensen. De kwaliteit van jouw leven krijgt voorrang bij ons en wij geloven niet in diëten waarbij je veel restricties worden opgelegd. Het is belangrijk dat je jouw dieet makkelijk kunt volhouden en dat het je gezondheid verbetert.

Online dieetadvies

Je hebt jonge kinderen waar je geen opvang voor vindt of je werkt 40 uur per week aan de andere kant van het land. We begrijpen dat het soms moeilijk is om naar onze praktijk te reizen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat we je geen dieetadvies kunnen geven. Onze diëtist in Lekkerkerk geeft je met plezier een online consult zodat je toch de persoonlijke hulp kunt krijgen die je nodig hebt. Via telefonische consulten, WhatsApp-gesprekken en videobellen doorloop je het hele traject op weg naar een gezonder leven.

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Lekkerkerk?

Ben je op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Lekkerkerk? Dan kun je ook bij ons terecht! Een orthomoleculair diëtist werkt in veel opzichten hetzelfde als een gewone diëtist, maar gaan nog wat dieper de materie in. Hij kijkt namelijk op moleculair niveau wat jij als persoon nodig hebt aan voedingsstoffen. Aan de hand daarvan maakt de orthomoleculair diëtist in Lekkerkerk een voedingsschema op maat met exact de producten die jij nodig hebt. Dat gaat niet alleen om voeding en om drinken, maar ook om eventuele voedingssupplementen.

orthomoleculair dietist Zoetermeer

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Lekkerkerk?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!