Lekker in uw vel met onze diëtiste in Eindhoven

Samen Sterk is een gespecialiseerde diëtistenpraktijk die u helpt met het bereiken van uw streefgewicht. Samen met een gediplomeerd diëtiste bespreekt u uw wensen en doelen ten aanzien van uw gewicht. Hiervoor stellen we vervolgens een behandelplan op maat op en begeleiden we u voor en tijdens het afvallen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van voedingsadvies voor over- en ondergewicht en chronische aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Ook voor een behandelplan voor sportvoeding, zwangerschapsvoeding, allergieën en voedselintolerantie kunt u bij ons terecht. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze diëtisten voor een dieet op maat.

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Orthomoleculair diëtist Eindhoven

Naast onze reguliere diëtisten heeft Samen Sterk ook een aantal orthomoleculair diëtisten in dienst. Wanneer uw aan de slag gaat met een orthomoleculair diëtist zult u in eerste instantie misschien niet zoveel verschil merken. Een orthomoleculair diëtist heeft echter weldegelijk een andere aanpak, deze kijkt namelijk op moleculair niveau naar de stoffen die uw lichaam nodig heeft om gezond te functioneren.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:
 

  • Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen
  • Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten
  • We houden je voortgang bij door te wegen en meten
  • We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat kost een diëtist?

De totale kosten van een diëtist hangen natuurlijk af van uw doelen en wensen, maar ook van het aantal consulten dat u nodig hebt. Wij zien het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp en het bestellen van producten als een consult. De kosten die wij hiervoor rekenen zijn uiteraard afhankelijk van de duur van het consult. Gelukkig wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed door de zorgverzekering. Het bedrag gaat dan wel eerst af van uw eigen risico.

Dit zijn de tarieven waar u op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Gezond afvallen met Samen Sterk in Eindhoven

Als u last hebt van overgewicht kan dat voor serieuze gevolgen zorgen, zowel mentaal als lichamelijk. Het is dan belangrijk dat u wat gewicht verliest, zodat u zich weer goed gaat voelen. Onze diëtisten in Eindhoven kunnen u daarmee helpen. Samen gaat u met onze diëtist aan de slag met het maken van een passend dieet. De kwaliteit van uw leven is enorm belangrijk voor ons en daarom stellen we een dieet voor u samen, waarbij u niet het gevoel hebt dat u strikt op dieet zit.

Een persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Geen mens is hetzelfde en onze diëten zijn daarom ook allemaal anders. Wij gaan, samen met u, op zoek naar een passend dieet. Daarbij geven we niet alleen één op één deskundig voedingsadvies, maar geven we ook kookworkshops, voorlichting en organiseren we wandeltrajecten.

Onze voedingscoach in Eindhoven zorgt voor een gezonder leven

Wij geloven dat u met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes en aandoeningen, in ieder geval, voor een groot deel kunt voorkomen. Dankzij onze persoonlijke aanpak heeft u daarbij helemaal niet het gevoel dat u aan het diëten bent. Wilt u meer weten, of wilt u graag eens kennis komen maken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Eindhoven

Huisartsenpraktijk Malyar
Tondeldoos 3
5629 KA Eindhoven
Diëtiste: Meike Huvenaars
meike@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag 08:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur

Huisartsenpraktijk Malyar
Tondeldoos 3
5629 KA Eindhoven
Diëtiste: Claire Molin
Claire@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag 08:00 tot 17:00 uur

Medisch Kwartier Eindhoven
P.Czn. Hooftlaan 2
5611 NV Eindhoven
Dietiste: Serena Berends
Serena@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Donderdag 08:00 tot 12:00 uur
Maandag 13:00 tot 17:00 uur

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Eindhoven?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!