Voor & Na

Sofie voor en na

“74 jarige vrouw
> 12 kg afgevallen”

In 5mnd tijd >12 kg kwijt. En dat als 74-jarige. Had dit niet voor mogelijk gehouden. Ik kreeg goede adviezen, gericht op blijvende aanpassing van eetgewoonten. Met name haar groene, oranje en rode lijsten waren een geweldig hulpmiddel, die ik blijvend zal raadplegen. Het gewichtsverlies is een zegen voor mijn gewrichten. Ik voel mij stukken fitter en ik slaap beter.

A.P.

“8 kg afgevallen in 6 weken”

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven!

L.S.

“beter in mijn vel”

Super! Ik loop al bijna een jaar bij Claire en ze heeft mij onwijs veel geholpen. Ik eet gezonder en ben veel bewuster bezig. Ook helpt ze mij om beter in mij vel te voelen en denkt ze ook mee op mentaal vlak om dingen aan te pakken. Het is echt een positieve aanvulling op mijn leven. Ze pakt alle situaties goed aan vooral het passend maken bij elke fase van mijn leven. Dankbaar dat het mij ook heel veel heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben onwijs veel gegroeid.

Heer. B.G

“Vriendelijk, zorgzaam en vooral resultaatgericht”

Ariyana is een serieus mens. Alles wat ze doet in haar vakgebied, doet ze echt zorgvuldig en met heel veel aandacht. Ze adviseert heel goed en heeft het beste met haar klanten voor.

T.C

“15 kg afgevallen in 3 maanden”

Ik ben 15 kg afgevallen in 3 maanden. Zij kan erg goed uitleggen en kent haar vak. Ze is niet alleen een goeie diëtiste maar ook een luisterend oor. Ik ben iemand die een stok achter de deur nodig heeft en dankzij haar heb ik mijn doel bereikt. Hartstikke bedankt!

Smith

“In 3 maanden ruim 12 kg afgevallen”

Boven verwachting het resultaat. In 3 maanden ruim 12 kg. eraf en 15 cm. buikomvang kwijt. Geweldig, dankzij de zeer goede adviezen en voorlichting.

Heer J.O.

“ 11 kg afgevallen en dat blijft er ook af!”

Heb hele goede reden om Ariyana te promoten. Ben toen in totaal 11 kg. Afgevallen en het blijft er ook af. Ze heeft mij goed gestimuleerd om af te vallen.

J.v.O.

“14 kg afgevallen in 5 maanden”

Fijne diëtiste die naar je luistert, probeert het dieet haalbaar te houden, sterk gericht is op natuurlijke voedingsmiddelen, niet alleen voeding maar ook een stuk beweging meeneemt, op z’n tijd een compliment of juist aansporing geeft, zich niet van de wijs laat brengen en gelooft in wat ze doet. Ik ben in 5 maanden 14 kg kwijt en dat had sneller gekund als ik zelf consequenter was geweest. Mijn bloedwaarden zijn nu goed.

P.T.

“28 kg afgevallen en medicijn-vrij”

Je hebt mij als het ware gereset qua eten na mijn ondervoeding, met als resultaat -28 kg en al 3 jaar compleet medicijn-vrij voor de Ziekte van Crohn. 2 vliegen in 1 klap. En nog steeds eet ik volgens jouw schema en is ongemerkt mijn eetgewoonte 100% veranderd, waardoor ik mooi op gewicht blijf.

C.D.

“Het heeft mijn stereotiepe idee dat dieet uithongeren is compleet onderuit gehaald”

Ariyane is een diëtiste met hart voor de cliënt die echt samenwerkt met de cliënt aan een dieet wat precies is afgestemd op jouw individuele behoeftes en wat jij lust. Ariyane heeft mijn stereotiepe idee dat dieet uithongeren, rauwkost en alleen maar afzien is compleet onderuit gehaald…….

Daisy

“Ik heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben”

Dankzij de hulp van Ariyana heb ik eindelijk de knop om kunnen zetten. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben. Ik heb mijn eetgewoonten met haar hulp aangepast. Ze heeft een luisterend oor, ze motiveert en helpt je als vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

L.S.

“Goed werk, duidelijke uitleg, goede begeleiding”

Mijn ervaring is heel goed, ze geeft goede begeleiding, de communicatie is heel goed, ze is goed bereikbaar

Claudia

“Voor het eerst het gevoel dat ik de goede kant op ga”

Eindelijk iemand die echt de tijd voor mij nam, mijn vragen beantwoordde en de juiste informatie en tips mee naar huis gaf! Voor het eerst het gevoel dat ik de goede kant op ga. Ik voelde me meteen op mijn gemak.

Nick

“Helemaal perfect, veel kennis over voeding en weet precies waar ze het over heeft”

Alles wordt goed uitgelegd en bij vragen kun je een whatsappje sturen, dat snel en duidelijk wordt beantwoord. Resultaten worden goed besproken en alle afspraken worden prima nageleefd.

Ivone

Meest gestelde vragen!

De diëtiste wordt 100% vergoed! 3-5 uur per jaar

Basisverzekering
Vanuit de basisverzekering wordt de diëtiste voor 3 uur per jaar vergoed. Het gaat wel eerst af van het eigen risico!

Aanvullende verzekering. (tot 5 uur vergoeding!)
Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. De vergoedingen uit de aanvullende verzekering tellen dus niet mee voor het eigen risico.

Als u een chronische ziekte heeft (Diabetes, Hoge bloeddruk, Cholesterol of COPD) dan zit u in de Ketenzorg en worden alle behandelingen volledig vergoed zonder dat het van de eigen risico afgaat!

Ook kinderen onder 18 jaar worden volledig vergoed, zonder dat het van het eigen risico afgaat!

Als u voor het eerst komt, zullen wij een aantal vragen stellen om een compleet beeld te hebben van uw leefstijl en voedingspatroon.
We kunnen alleen een gepaste voedingsadvies geven na uw voedingspatroon door te nemen.

We zullen beginnen met;
1) Je persoonlijke gegevens

2) Leefstijl, je doelen, denkwijze en belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Ons doel is om de kwaliteit van je leven zoveel mogelijk te behouden!

3) We zullen uw voeding doornemen en daarna ons advies op geven. Samen kijken we hier naar de beste oplossing voor u. De adviezen schrijven we later uit en sturen die op naar u. Samen met de diëtist bespreekt u welke barrières en belemmeringen u wilt overwinnen. Samen kijken we wat een reëel einddoel is om naar toe te werken.

4) Vervolgens doen we de lichaamsmetingen zoals; gewicht, vetpercentage, spiermassa en taille.

5) Uiteraard maken we ook een vervolgafspraak met u om te kijken hoe het met u gaat, waar de knel punten zijn, moeilijkheden etc. Een stok achter de deur is de belangrijkste kern om uw doel te realiseren!

Ongeveer 2 weken na de intake heeft u een vervolgconsult, waarin u begeleid wordt om uw einddoel te behalen. U krijgt informatie over de praktische toepassing van het dieet, zoals inkopen en bereiden van eten. Ook het omgaan met moeilijke situaties, zoals uit eten gaan, feestjes en vakantie wordt besproken. Uw eigen inbreng, vragen en motivatie zijn heel belangrijk om tot het gewenste einddoel te komen.

Een diëtiste is dé specialist in voeding en gezondheid, zij kan je helpen met al je voedingsvragen.

U kunt bij de diëtisten van Diëtistenpraktijk Samen Sterk terecht voor begeleiding van gewichtsverlies, een hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, diabetes mellitus, voedselallergie en ondergewicht.

De diëtisten kijken samen met u naar uw eetpatroon, persoonlijke omstandigheden en wensen waarna er een voedingsadvies op maat samen met u opgesteld kan worden dat haalbaar is en de kwaliteit van het leven behoudt.

  1. Neem tijdens uw eerste consult de verwijsbrief mee van uw huisarts. Indien u het niet heeft, kunt u dit gemakkelijk telefonisch opvragen bij de assistente van uw huisarts, zij zullen dit voor u klaar zetten om dezelfde dag op te halen.

    Hoewel de diëtiste direct toegankelijk is, willen toch een aantal zorgverzekeraars een verwijsbrief om uw consulten te vergoeden. (CZ bijv.)

    Dit hoeft echter niet als uw huisarts of praktijkondersteuner het digitaal heeft toegestuurd naar ons. Indien dit gebeurd is, zullen ze het aan u doorgeven.

  2. Identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs.

Ja, bij Samen Sterk hebben we gespecialiseerde diëtisten waarbij we ook optimaal advies kunnen geven aan uw kind(eren).

Kinderen onder 18 jaar worden volledig vergoed voor 3-5 uur per jaar, zonder dat het van het eigen risico afgaat!

Indien u niet naar de praktijk kan komen, kunnen wij een huisbezoek doen. U heeft wel hiervoor een huisartsen verwijsbrief nodig.

Omdat een diëtiste gespecialiseerd is in het afvalproces passend bij jouw lichaamstype en leefstijl. Zij kan je concreet uitleggen wat jij moet eten, hoeveel en welke voedingsproducten jou helpen om je doel sneller te behalen. Daarnaast kan een diëtist een passend dieet voor jou opstellen dat goed vol te houden is, zonder dat je het gevoel hebt dat je een ‘dieet’ aan het volgen bent.

De reden waarom niet veel mensen slagen als ze zelfstandig aan de slag gaan, is omdat ze hun lichaamstype niet kennen en algemeen advies volgen wat niet bij hun lichaam en leefstijl past!