Op zoek naar een diëtist in Arnhem voor uw specifieke klachten?

Wil u gezonder eten en hierbij professionele hulp krijgen van een diëtist? Onze diëtist in Arnhem staat voor u klaar om samen aan de slag te gaan met uw voedingspatroon. Door middel van persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt plan, helpen wij u bij het behalen van uw doelen.
zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Arnhem

Huisartsenpraktijk Mir
Dordrechtweg 14
6843 DM Arnhem

Diëtiste Sanne Kramer
Donderdag 08:00 tot 12:30

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Over de diëtist in Arnhem

Onze diëtist in Arnhem is specialist op het gebied van voeding en gezondheid. Wij geloven erin dat voeding de basis vormt van uw gezondheid en dat het belangrijk is om bewust te zijn van wat u eet. Als diëtist in Arnhem zijn wij gespecialiseerd in het adviseren over voeding bij ziekte, overgewicht, ondergewicht en sportvoeding.

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Vergoedingen en tarieven

Als diëtist in Arnhem zijn wij aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekering worden de kosten voor de begeleiding (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of vraag het na bij uw zorgverzekeraar. Als u geen vergoeding ontvangt vanuit de zorgverzekering, dan hanteren wij een tarief van €90 per intake. Een intake duurt ongeveer 45-60 minuten en hierbij is inbegrepen: persoonlijk advies, begeleiding en een persoonlijk plan op maat. Maak een afspraak met onze diëtist in Arnhem Wilt u gezonder eten en hierbij professionele hulp krijgen van een diëtist in Arnhem? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze diëtist in Arnhem. Samen gaan wij aan de slag met uw voedingspatroon en helpen wij u bij het behalen van uw doelen en het verbeteren van uw gezondheid.
Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietistenpraktijk in Amsterdam

Advies bij specifieke klachten

Onze diëtist in Arnhem is gespecialiseerd in het adviseren bij specifieke klachten. Hierbij kan gedacht worden aan voeding bij diabetes, darmproblemen en allergieën. Wij bieden de juiste begeleiding en adviseren passende voedingsmiddelen die aansluiten bij uw klachten.

Liever online diëten?

Ben je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om naar de praktijk in Arnhem te komen? Bij Samen Sterk kun je ook online het traject doorlopen. Het contact met de voedingsdeskundige verloopt in dat geval via videobellen, WhatsApp en/of telefonisch. Je krijgt nog steeds voedings- en leefstijladvies dat op jouw wensen en doelen is afgestemd, alleen verloopt het contact online. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding

Als diëtist in Arnhem bieden wij persoonlijke begeleiding op maat. Samen kijken we naar uw huidige voedingspatroon en stellen we doelen op. Op basis hiervan stelt onze diëtist in Arnhem een persoonlijk plan op dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Onze diëtist in Arnhem houdt rekening met uw wensen, leefstijl en smaakvoorkeuren. Zo maken we het voor u makkelijker om uw doelen te behalen en tegelijkertijd te genieten van lekker eten.

Advies bij specifieke klachten

Onze diëtist in Arnhem is gespecialiseerd in het adviseren bij specifieke klachten. Hierbij kan gedacht worden aan voeding bij diabetes, darmproblemen en allergieën. Wij bieden de juiste begeleiding en adviseren passende voedingsmiddelen die aansluiten bij uw klachten.

Persoonlijke diëtist Groningen

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Arnhem?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!