Persoonlijk advies van Samen Sterk diëtiste in Den Haag

Afvallen moeilijk? Niet met onze diëtisten van Samen Sterk. In onze gespecialiseerde diëtistenpraktijk helpen wij u met het behalen van uw streefgewicht. Hiervoor maken wij een behandelplan op maat wat makkelijk en goed vol te houden is! Hierdoor heeft u niet het gevoel dat u bezig bent met een dieet en kunt u eenvoudig uw gewenste gewicht bereiken en behouden! Ook voor andere voedingsproblemen kunt u bij ons terecht. Wij geven o.a. voedingsadvies en begeleiding voor sportvoeding, maag- en darmklachten, voedingsallergieën en voedselintolerantie. Neem contact met ons op en start vandaag met uw gezondere leefstijl!

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

In gesprek met onze voedingsdeskundige in Den Haag

Wanneer je contact opneemt met onze voedingscoach in Den haag, gaat deze uitgebreid met je in gesprek. We bespreken wat je wil verbeteren, wat voor een dieet je nodig hebt en wat jouw doelen zijn. Vervolgens stelt onze diëtist een dieet voor je samen. De kwaliteit van leven is voor ons het belangrijkst. Je moet dus niet het gevoel hebben dat je aan banden ligt of niks mag. 

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

  • Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen
  • Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten
  • We houden je voortgang bij door te wegen en meten
  • We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

De kosten van een diëtist

Wil je weten hoeveel een diëtist nou eigenlijk kost? Dat kun je op de afbeelding hieronder zien. Natuurlijk hangen de precieze kosten af van uw doelen, wensen en het aantal consulten dat je nodig hebt. Goed om te weten: de zorgverzekering vergoedt een deel van de kosten voor een diëtist.

Dit zijn de tarieven waar u op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Gemakkelijk online consult

Wanneer je, om welke reden dan ook, niet in staat bent om naar ons kantoor in Den Haag te komen, kan onze diëtist ook een online consult geven. Je hoeft dan niet helemaal naar Den Haag te reizen, maar krijgt toch persoonlijk hulp van onze voedingscoach. Je kunt in principe het hele dieettraject online doorlopen door middel van videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken.

Samen Sterk geeft niet alleen één op één voedingsadvies. Wij geloven in een tweevoudige aanpak en willen je zowel kennis als praktische hulp verschaffen. Daarom geven we ook kookworkshops, voorlichtingen en organiseren we wandeltrajecten voor onze patiënten.

Afvallen met Samen Sterk in Den Haag

Overgewicht kan vele oorzaken hebben, maar het is vrijwel altijd storend en vervelend. Het is funest voor zowel je lichamelijke als je mentale gezondheid en het is dan ook belangrijk dat je iets aan dit overgewicht.

Samen met onze voedingscoaches ga je aan de slag met het samenstellen van een dieet waar je op een gezonde manier mee op jouw streefgewicht komt.

Orthomoleculair diëtist in Den Haag

Waar een normale diëtist je wensen, beweeg- en voedingspatroon analyseert en daar veranderingen in aanbrengt, duikt een orthomoleculair diëtist nog wat dieper in de stof. Deze kijkt namelijk naar de precieze voedingsstoffen die je nodig hebt en maakt op basis daarvan een dieet. Wanneer je aan de slag gaat met onze orthomoleculair diëtist in Den Haag zal je niet veel verschil merken in de aanpak, maar hij kijkt wel op een andere manier naar je voeding.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
In verband met een te hoog cholesterolgehalte in het bloed en een te hoge bloeddruk ben ik door mijn huisarts doorverwezen naar diëtiste mevrouw Qaderi. De adviezen van mevrouw Qaderi waren duidelijk. Mijn snoep, drink- en eetgewoontes zijn door haar aanwijzingen totaal veranderd. Na twee maanden constateerde de huisarts dat het cholesterolgehalte en de bloeddruk weer op normale waarde zijn teruggebracht. Voor begeleiding blijf ik nog wel onder behandeling bij mevrouw Qaderi.

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Den Haag

Huisartsenpraktijk Keijzer
Esperantostraat 12
2518 LH Den Haag 
Diëtiste: Maria Qaderi
Maria@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Woensdag 8:30 tot 12:30 uur

Huisartsenpraktijk Verhagen-Smits
Zonnebloemstraat 383
2565 RW Den Haag 
Diëtiste: Maria Qaderi
Maria@samen-sterk.com
085 7500 050
Dinsdag 13:00 tot 17:00 uur
(even weken)

Gezondheidscentrum Baskaya
Beresteinlaan 4
2542 KA Den Haag
Diëtiste: Sura Circi
Sura@samen-sterk.com
Tel:085 750 0050
Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00 uur

Gezondheidscentrum Baskaya
Beresteinlaan 4
2542 KA Den Haag
Diëtiste: Esra el Nory
esra@samen-sterk.com
Tel:085 750 0050
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag 09:00 tot 18:00 uur

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Den Haag?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!