Diëtist in Haarlem

Ben je op zoek naar een diëtist die een persoonlijke benadering hanteert in Haarlem? Dan is Samen Sterk de juiste keuze voor jou! Wij zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Op deze manier bereik je snel een gezond gewicht en voel je je weer helemaal op je gemak!

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Haarlem

Huisartsenpraktijk van Kuik

Johannes de Breuk straat 42                               2021 HB Haarlem

Diëtiste: Tirza Ranzijn

Maandag: 13.00 tot 17.00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Wanneer ga je onze diëtist in Haarlem?

Wanneer we aan een diëtist denken, associëren we dit vaak met overgewicht. Maar er zijn veel meer redenen om een diëtist te raadplegen! Een diëtist kan waardevol zijn bij diverse gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten of COPD. Bovendien kan een diëtist ondersteuning bieden bij mentale klachten die gerelateerd zijn aan lichamelijke gezondheid of hormonale disbalans.

Wil je weten of wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

dietist haarlem

Gezonder door het leven met onze diëtisten in Haarlem

Gezonder door het leven, wie wil dat nou niet? Toch zijn er nog steeds erg veel mensen die last hebben van overgewicht. Gelukkig kun je hier snel en effectief vanaf komen, en wij helpen daarbij! 

Bij Samen sterk staan wij voor jou klaar, zodat jij snel weer fit en gezond wordt! Zo zit je in no-time weer lekker in je vel! 

Zo helpen we je fit en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Haarlem

Iedereen is uniek, daarom variëren onze tarieven op basis van jouw specifieke doelen en het aantal consulten. Of het nu gaat om het maken van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp of e-mail, of het bestellen van producten, elk contactmoment wordt als een consult beschouwd. De kosten worden bepaald door de duur van het consult. Veel van onze diensten worden gedekt door je zorgverzekering, wat een mooie bijkomstigheid is!

Onze tarieven

Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 40,-
Dietist Haarlem

Persoonlijk advies van onze diëtiste Tirza

“Als diëtist wil ik je graag meegeven dat kleine veranderingen in je eetpatroon grote resultaten kunnen opleveren. Probeer dagelijks wat meer groenten en fruit toe te voegen aan je maaltijden en zorg voor voldoende hydratatie door regelmatig water te drinken. Luister naar je lichaam en geef jezelf de tijd om aanpassingen door te voeren. Stap voor stap kom je dichter bij een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ik sta voor je klaar om je hierbij te ondersteunen!”

Wij passen ons aan aan jou! Ook online diëten is mogelijk

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om fysiek naar een afspraak te komen. Maar maak je geen zorgen, we zijn er nog steeds voor je! Bij Samen Sterk bieden we de mogelijkheid om online consulten in te plannen. Zo krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

Nog niet overtuigd? Bekijk de ervaringen van je voorgangers!

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Haarlem? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt diëtetiek vergoed voor 3 behandeluren per kalenderjaar. Deze uren vallen echter wel onder het eigen risico. Sommige aanvullende verzekeringen bieden extra vergoedingen voor diëtistische zorg. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekering voor specifieke details.

Tijdens je eerste afspraak zal de diëtist je medische geschiedenis, eetgewoonten, levensstijl en doelen bespreken. Er kan ook een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd, zoals het meten van je gewicht en lengte. Op basis van deze informatie stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Jazeker, onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselallergieën of -intoleranties. Zij kunnen helpen bij het identificeren van de voedingsmiddelen die problemen veroorzaken en adviseren over veilige en voedzame alternatieven.