Gespecialiseerde diëtist Almere

Wil jij graag een maatje meer of minder? Samen Sterk is een diëtistenpraktijk gespecialiseerd in het behandelen van onder- en overgewicht. Samen met jou stellen we een behandelplan op voor jouw specifieke situatie om jouw gewicht onder controle te krijgen en te houden. Kwaliteit van leven en een gezond lichaam vinden wij heel belangrijk. Onze diëtisten staan garant voor een persoonlijke aanpak en zijn tevens gespecialiseerd in de behandeling van diverse aandoeningen. Dit kan zijn een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten maar ook ziekten als eetstoornissen. Samen met jou stellen we een individueel behandelplan op en helpen we je met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Almere

Gezondheidscentrum De Boog
Lavendelplantsoen 68
1313 GA Almere                                   Diëtiste: Sura Circi                               Diëtiste: Tirza Ranzijn                             Diëtist: Jazz Prins

Donderdag 08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Hacuserk  Leguaanstraat 43                                      1338 HC Almere                                   Diëtiste: Nathalie el Bazi-Pas

Donderdag 13:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk  De Vliegeraar              De Striptekenaar 16
1336 JG 
Almere
Diëtiste: Nathalie El-Bazi Pas

Woensdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Gezond gewicht bereiken dankzij onze diëtist in Almere

Bij Samen Sterk in Almere zijn we gespecialiseerd in het bieden van hulp bij ondergewicht, overgewicht en diverse aandoeningen. Zowel ondergewicht als overgewicht kunnen mentale en lichamelijke klachten veroorzaken. Het is daarom belangrijk om samen te werken aan het bereiken van een gezond gewicht. Bij aandoeningen kun je denken aan bloeddruk- en vaatziekten maar ook aan ziektes als anorexia of boulimia.

Wij helpen je graag op weg naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Wij werken hiervoor op een persoonlijke en prettige manier. Zo kijken we altijd naar jou als individu en maken we een dieet op maat. Een strikt dieet dat bijna niet vol te houden is? Dat is absoluut niet nodig dankzij de hulp van onze voedingsexperts. Liever kijken we naar maaltijden die gezond én lekker zijn. Zo kom je lekker in jouw vel te zitten en bereikt je jouw doelen.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Tarieven diëtist

De tarieven van een diëtist zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo hangen de kosten af van het aantal consults dat je nodig hebt en de doelen die jij wilt bereiken. Onder een consult vallen tevens het uitschrijven van een recept, het bestellen van producten en het beantwoorden van vragen.

Uiteraard zijn de tarieven afhankelijk van het soort consult dat je boekt en de duur van het consult. Voor de online, telefonische en het face to face consult gelden dezelfde tarieven. Goed om te weten: de kosten van een diëtist worden vaak vergoed door je zorgverzekeraar. Contacteer jouw zorgverzekering eventueel voor meer informatie. Houd er rekening mee dat de kosten met jouw eigen risico verrekend kunnen worden.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Samen Sterk Dietist

De persoonlijke aanpak van onze diëtisten in Almere

Onze voedingscoaches in Almere streven naar een persoonlijke aanpak. Wij luisteren graag naar jouw wensen en problemen. Aan de hand hiervan stellen we een dieet op maat op. Deze voedingsadviezen zijn niet perse heel strikt of rigoureus. Het belangrijkste is namelijk dat je het dieet ook op de lange termijn makkelijk vol kunt houden. Wij ondersteunen en motiveren je waar nodig en geven je handige tips. Ook organiseren we regelmatig wandeltochten en kookworkshops. Ons doel is om jou op weg te helpen naar een gezond en fit leven!

Online consult

Bij Samen Sterk zijn we flexibel. Zo bieden wij telefonische en online consulten aan als je niet in staat bent om af te reizen naar onze diëtist in Almere. Je kunt met ons videobellen, WhatsAppen of we kunnen een telefoongesprek inplannen. De tarieven hiervoor zijn hetzelfde als voor een face to face consult op onze locatie.

Orthomoleculaire diëtist in Almere

In het team van Samen Sterk vind je tevens een orthomoleculaire diëtist. Deze specialist gaat wat dieper in op jouw behoeftes en gezondheid. Zo wordt er op moleculair niveau gekeken naar wat je nodig hebt op een dag qua voedingsstoffen. Aan de hand van deze studie stellen wij een voedingsschema op maat op. Dit voedingsschema is zeer compleet en bestaat (indien nodig) tevens uit voedingssupplementen en andere adviezen.

Persoonlijke-dietist

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Almere?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!