Diëtist Urmond

Heb je speciaal voedingsadvies nodig omdat je gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, maag- en darmproblemen of ondervoeding hebt, of wil je gezond gewicht verliezen? Dan kunnen wij van Samen Sterk in Urmond jou verder helpen. Wij maken niet alleen een voedingsschema voor jou, maar we leren je ook allerlei dingen die je moet weten wanneer je gezonder wilt gaan eten. Wanneer iemand zelf voldoende kennis heeft over zijn of haar voeding is het voor hem of haar ook makkelijker gezondere keuzes te maken. Wanneer je op gesprek komt in onze diëtistenpraktijk in Urmond gaan we samen met jou het gesprek aan om een plan te maken. Zo gaan we samen met jou op weg naar een gezonde levensstijl!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Urmond

Huisartsenpraktijk Urmond
Graetheidelaan 11A
6129 GC Urmond
Diëtiste: Christel Jagt

Woensdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Urmond?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!