Over ons

Bent u opzoek naar een hechte met een professionele en moderne diëtistenpraktijk? Diëtistenpraktijk Samen Sterk bestaat uit meerdere gespecialiseerde diëtisten over heel Nederland, die echt voor hun vak staan! Als team zijn we gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding.
Schermafbeelding 2021-07-13 om 10.34.33

Werkwijze

U kunt bij ons terecht voor deskundige en betrouwbare hulp bij uw voedingsprobleem. We geloven dat je met de juiste voeding- en leefstijladviezen ziektes/aandoeningen (voor een groot deel) kan omkeren en voorkomen.

Onze persoonlijke aanpak zorgt voor succesvolle resultaten bij onze patiënten die niet het gevoel hebben dat zij aan het ‘diëten of lijnen’ zijn. We bieden niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen onze cliënten tot het doel behaald is waarmee zij tevreden zijn. Ons nummer 1 aandachtspunt is het behouden van uw levenskwaliteit en samen met u werken aan een gezonder lichaam.

Samen Sterk geeft niet alleen één op één deskundig voedingsadvies, maar ook geven we kookworkshops, voorlichting en organiseren we wandeltrajecten voor onze patiënten. We geloven in tweevoudige aanpak, zowel kennis als praktische hulp.

Schermafbeelding 2021-07-12 om 09.36.26

Visie

Wij helpen mensen bij het creëren van een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon door op maat gemaakte voedingsadviezen waarbij kwaliteit van het leven behouden wordt. Met als resultaat je gedrag en mindset blijvend te veranderen, waardoor je niet meer terugvalt in je oude situatie. Hiermee voorkomen wij grote ziektes/aandoeningen in de toekomst waardoor jij gezonder in het leven kan staan. Dit doen we omdat wij geloven dat kwaliteit van het leven op nummer 1 staat.

Ontmoet Ons Top Team