Persoonlijke diëtist in Elspeet

Wil je een gezondere levensstijl aannemen en zoek je daarbij ondersteuning? In Elspeet helpt Samen Sterk je graag op weg! Onze deskundige diëtisten staan voor je klaar om je te begeleiden naar een gezonder en fitter lichaam. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij al je vragen over voeding en diëten beantwoorden. Zij weten precies welke methode het best aansluit bij jouw behoeften. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Elspeet

Huisartsenpraktijk Elspeet
Ds. Kalshovenweg 30
8075 AG Elspeet

Diëtist: Kenneth Hoonaard

Vrijdag 13.00: 17.00 uur 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Elspeet

Helaas zien we tegenwoordig een toename in het aantal gevallen van overgewicht. Veelal veroorzaakt door de aantrekkelijkheid van fastfood en een gebrek aan fysieke activiteit, mede door een hectische levensstijl. Dit heeft niet alleen negatieve effecten op je fysieke welzijn, maar ook op je mentale gezondheid. Overgewicht kan je zelfbeeld aantasten en je algehele gevoel van welbevinden verminderen. Het is tijd om deze trend te doorbreken! Onze deskundige diëtisten zijn goed bekend met deze problematiek en beschikken over de expertise en middelen om je effectief te begeleiden. We staan je bij in elke fase, om je te helpen je persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De kosten voor onze diensten variëren, dit is afhankelijk van je persoonlijke doelen en het aantal afspraken dat je nodig hebt. Elke persoon is uniek, en daarom is ook elk traject op maat gemaakt. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zien wij als een consult. Hoe lang zo’n consult duurt, bepaalt mede de kosten. Het mooie is dat veel van deze kosten vaak vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
dietist kloosterzande

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Elspeet

Bij Samen Sterk zijn onze diëtisten toegewijd om je te helpen je doelstellingen te realiseren. We bieden een benadering die specifiek op jou is afgestemd en rekening houdt met jouw individuele behoeften. Dit proces begint met een gesprek over jouw wensen en de uitdagingen die je ervaart. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een persoonlijk plan. Het is essentieel om je aan dit plan te houden, maar wees gerustgesteld: jouw welzijn is onze hoogste prioriteit. Wij zijn geen voorstander van rigide diëten, maar geloven in samenwerking, naar je luisteren en het stimuleren van duurzame veranderingen.

Online diëten

Woon je niet in de buurt of heb je het druk? Geen probleem! Online diëten is ook zeker een optie. Je kunt online persoonlijke begeleiding krijgen zonder helemaal naar Elspeet te hoeven komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld (video)bellen. Jouw gezondheid, jouw keuze, jouw gemak. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Elspeet?

Ben je op zoek naar een orthomoleculair diëtist? Zoek niet verder, want bij Samen Sterk hebben we gespecialiseerde orthomoleculaire diëtisten in ons team. Deze professionals onderzoeken jouw voedingsbehoeften op moleculair niveau om te bepalen wat jouw lichaam nodig heeft. Hun kennis gaat verder dan alleen voeding en drankjes; ze nemen ook voedingssupplementen mee in de overweging voor optimale ondersteuning van je lichaam. Met deze diepgaande analyse ontwikkelt de orthomoleculair diëtist een op maat gemaakt voedingsplan, specifiek afgestemd op de benodigdheden van jouw lichaam.

dietist kloosterzande

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Elspeet? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!