Op gewicht komen én blijven met onze diëtist in Bennekom

Wil jij graag een maatje meer of minder? Samen Sterk is een diëtistenpraktijk gespecialiseerd in het behandelen van onder- en overgewicht. Samen met jou stellen we een behandelplan op voor jouw specifieke situatie om jouw gewicht onder controle te krijgen en te houden. Kwaliteit van leven en een gezond lichaam vinden wij heel belangrijk. Onze diëtisten staan garant voor een persoonlijke aanpak en zijn tevens gespecialiseerd in de behandeling van diverse aandoeningen. Dit kan zijn een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten maar ook ziekten als eetstoornissen. Samen met jou stellen we een individueel behandelplan op en helpen we je met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Bennekom

Huisartsenpraktijk L.A. van Etten
Hogeweg 21
6721 VD Bennekom
Diëtist: Kenneth Hoonaard

Donderdag 8:00 tot 12:30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Bennekom

Op gewicht komen is al een ding, maar op gewicht blijven is vaak nog wel lastiger. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken van ons gespecialiseerde diëtisten team. Overgewicht is niet gezond en kan ook invloed hebben op je hele gestel. Het kan je ook onzeker maken en zowel psychische als lichamelijke klachten geven. Hoe graag we soms ook wat kilo’s kwijt willen, de verleiding ligt altijd op de loer waardoor het vaak erg lastig is. Misschien heb je al talloze diëten geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Of misschien gebruik je medicijnen waardoor afvallen erg moeilijk is. Een goed dieet is erg persoonlijk, iedereen heeft met andere factoren te maken die zorgen dat het afvallen lastig is.
 

Een gepersonaliseerd voedingsadvies

 Persoonlijk dieetadvies afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

 Een regelmatige monitoring om te kijken of het voedingsadvies werkt

 Geen hongergevoel en gevarieerd en lekker eten

 Onze diëtisten zijn allemaal deskundige voedingsadviseurs

Wat zijn de kosten voor een diëtist in Bennekom

De kosten voor een behandelplan variëren, afhankelijk van jouw doelen en wensen. De ene persoon heeft meer consulten nodig dan de andere.

Ook spelen er nog andere factoren mee bij het bepalen van de kosten, bijvoorbeeld hoe lang een consult duurt. Een consult kan bestaan uit een thuisbezoek, het uitschrijven van een recept, het bestellen van producten, vragen beantwoorden via de telefoon of via WhatsApp. Ook de online begeleiding valt onder een consult. Het is wel goed om te weten dat er door de zorgverzekering een groot deel van de kosten voor een diëtist worden vergoed.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Persoonlijk aanpak van onze diëtiste in Bennekom

Ons eerste doel is om samen met jou een passend voedingsadvies samen te stellen, maar daar blijft het niet bij. Alleen een uitgeschreven dieet volgen is vaak niet genoeg om gemotiveerd te blijven. Je wilt lekker eten, een voldaan gevoel hebben en toch afvallen. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak en een uitstekende begeleiding. Onze kookworkshops, voorlichting en de sportieve wandeltrajecten houden het afwisselend en leuk.

Lekker in je vel met een diëtist in Bennekom?

Wij geloven dat je een stuk lekkerder in je vel komt te zitten als je jouw doel hebt bereikt en onze diëtist Bennekom zal er alles aan doen om je hierbij te helpen. De diëtist zal zelfs dat steuntje in je rug zijn als je jouw doel hebt bereikt en je dit graag vol wilt houden. Zonder dat je het gevoel hebt dat je nog steeds aan het diëten bent. Met de juiste voedings- en leefstijladviezen kunnen we veel bereiken, soms zelfs ziektes en aandoeningen voorkomen. Goed in je vel zitten is namelijk niet alleen slank zijn, het is ook je goed voelen en waar dat punt ligt is voor iedereen anders. Daarom is de persoonlijke aanpak zo belangrijk.

Wil jij meer weten over de persoonlijke begeleiding van de diëtist Bennekom? Aarzel niet om ons je vragen te stellen, we beantwoorden ze graag. Contact opnemen voor meer informatie is geheel vrijblijvend.

dietist haarlem

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Bennekom?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!