Diëtist Voorburg, samen sta je sterker

Jouw gezondheid is belangrijk voor je. Een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon dragen hieraan bij. Heb jij moeite met het vinden van de juiste balans en heb je overgewicht of ondergewicht? Diëtistenpraktijk Samen Sterk is gespecialiseerd op het gebied van deskundig en professioneel voedingsadvies. Voedingsgerelateerde klachten zoals een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, voedselintolerantie en voedselallergieen kunnen wij behandelen door middel van een individueel plan op maat. Je kunt tevens bij ons terecht voor kookworkshops, begeleiding en coaching, voorlichting,en wandeltrajecten. Maak een afspraak en zet vandaag nog jouw eerste stap op weg naar een gezonde levensstijl!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Voorburg

Medisch Centrum De Groene Loper
Huisartsenpraktijk Tuinenburg
Savallelaan 2
2273 JX Voorburg
Diëtiste: Maria Qaderi

Dinsdag 8:00 tot 13:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Specialisaties diëtist Voorburg

Samen Sterk diëtistenpraktijk Voorburg heeft uitgebreide ervaring op verschillende specialisaties. Je kunt bij ons voor meer issues terecht dan alleen afvallen. Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het aanpakken van andere uitdagingen, maak een afspraak zodat we samen kunnen bekijken hoe wij jou kunnen helpen.

Gezondheidsissues waarbij wij jou kunnen bijstaan zijn onder andere:

 COPD

 Diabetes

 Ondervoeding

 Hoge bloeddruk

 Prikkelbare Darm Syndroom

 Problemen omtrent stoelgang

 Aanleren van gezonde leefstijl

Individuele voedingscoach Voorburg

De diëtisten die samen met jou sterk willen staan, zijn erg betrokken bij hun cliënten. Uiteraard ben jij degene die het dieet moet volgen maar zij staan je bij. Omdat zij de voedingsaanpassingen samen met jou bespreken en opstellen, hoef je niet bang te zijn dat je onder een onhaalbaar streng regime komt te staan. Bij Samen Sterk in Voorburg heeft de kwaliteit van jouw leven prioriteit. Jouw doelen en jouw wensen worden behaald op een manier die aansluit op jouw mogelijkheden.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Face-to-face dieetadvies en coaching

Zodra jij hebt besloten dat je samen sterk wilt staan in een begeleidingstraject, dan staan de diëtisten Voorburg voor je klaar. In een face-to-face traject wordt je, na een uitgebreide intake, periodiek gewogen, gemeten én de aan jou gekoppelde diëtist Voorburg bespreekt jouw bevinden, ervaringen, knelpunten en vooral jouw behaalde successen. Wij geloven in wat jij kunt bereiken en staan voor je klaar met raad en daad.

Online diëten

Ook als je er voor kiest om liever niet naar onze Samen Sterk praktijk in Voorburg te komen, dan kunnen onze voedingscoaches jou helpen en bijstaan. Samen kijken we naar de online mogelijkheden. Onder andere met behulp van videobellen, telefonische consulten en contact of gesprekken via WhatsApp.

Wij staan je bij met digitale voedingscoaching. Het dieetadvies en de leefstijl coaching is dan weliswaar op afstand, maar zeker niet minder persoonlijk.

Plan vandaag nog een gratis kennismaking in! Alleen dan kom je er achter wat onze diëtisten en voedings professionals precies voor jou kunnen betekenen.

Online dietist Voorburg

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Voorburg?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!