Persoonlijke diëtist in Weert

Op zoek naar een dietist met een persoonlijke aanpak in Weert? Kies dan voor Samen Sterk! Wij staan voor je klaar om jou te helpen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Zo ben jij snel weer op gezond gewicht en zit je weer lekker in je vel!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Weert

Huisartsenpraktijk Simon                                        Wilhelminasingel 245                                            6001 GS Weert

Diëtiste: Serena Berends

Woensdag:  08.00 uur tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartspraktijk Dr. Masud
Kammerstraat 16
6006 NZ Weert

Diëtiste: Serena Berends

Woensdag: 13.00 tot 17.00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Weert

Volgens het CBS kampt maar liefst de helft van de mensen in Nederland met overgewicht. Dat moet natuurlijk anders. Overgewicht is niet alleen schadelijke voor de fysieke gezondheid, maar ook voor het mentaal welzijn. Te zwaar zijn kan namelijk leiden tot mentale klachten, zoals onzekerheid of een laag zelfbeeld. 

Bij Samen Sterk doen we er alles aan om dit verhelpen. Samen kijken we naar een persoonlijke aanpak, zodat je snel weer lekker in je vel zit en gezond door het leven gaat!

Zo helpen we je fit en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Weert

Iedereen is uniek, dus onze tarieven variëren op basis van jouw doelen en het aantal consulten. Of het nu gaat om het opstellen van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon of e-mail, en het bestellen van producten, elk contactmoment telt als consult. Afhankelijk van de duur van het consult worden de kosten bepaald. Veel van onze diensten kunnen worden vergoed door je zorgverzekering, dat is mooi meegenomen!

Onze tarieven

Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 40,-
Dietist Weert

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Weert

“Niets is krachtiger dan een goede voedingsgewoonte. Door bewust te kiezen voor voedzame en gevarieerde maaltijden, ondersteun je niet alleen je lichaam maar ook je geest. Begin met kleine, haalbare stappen en geniet van het positieve effect dat gezonde voeding op je welzijn heeft.”

Wij passen ons aan aan jou! Ook online diëten is mogelijk

We begrijpen dat het soms niet handig is om helemaal langs te komen voor een afspraak. Dat betekent echter niet dat wij er niet voor je zijn! Bij Samen Sterk is het altijd mogelijk om online consult in te plannen. Zo krijg jij de juiste persoonlijke begeleiding, maar dan gewoon vanaf je eigen bank. 

Nog niet overtuigd? Bekijk de ervaringen van je voorgangers!

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Weert? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt diëtetiek vergoed voor 3 behandeluren per kalenderjaar. Deze uren vallen echter wel onder het eigen risico. Sommige aanvullende verzekeringen bieden extra vergoedingen voor diëtistische zorg. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekering voor specifieke details.

Tijdens je eerste afspraak zal de diëtist je medische geschiedenis, eetgewoonten, levensstijl en doelen bespreken. Er kan ook een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd, zoals het meten van je gewicht en lengte. Op basis van deze informatie stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Jazeker, onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselallergieën of -intoleranties. Zij kunnen helpen bij het identificeren van de voedingsmiddelen die problemen veroorzaken en adviseren over veilige en voedzame alternatieven.