Persoonlijke diëtist in Koog aan de Zaan

Met een persoonlijk diëtist in Koog aan de Zaan ga je daadkrachtig en energiek aan de slag om gewichtsproblemen aan te pakken. Te licht, te zwaar, last van darmen of moeilijke stoelgang? Juist bij dit soort problematiek ben jij erbij gebaat als er iemand naast. Iemand die jou helpt om jouw lichaam weer op de juiste rit te krijgen. Samen staan we sterk!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Koog aan de Zaan

Huisartsenpraktijk Westzijderveld
Molenwerf 15
1541 WR Koog aan de Zaan
Diëtiste: Yvonne van den Berg                                                                                        Maandag 08:00 tot 17:00 uur 

Dinsdag 08.00 uur tot 12.30 uur 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050(

Personal coaching bij gezonde leefstijl door diëtist Koog aan de Zaan

Ongezonde eetgewoonten sluipen vaak ongemerkt in je leefstijl. Hectiek van de dag, het ontbreken van tijd om echt bewust met je gezondheid bezig te zijn of gewoon simpelweg door de bomen het bos niet meer zien. Het kan allemaal bijdragen aan een ongezonde leefstijl. Daarom is het belangrijk dat je even stilstaat bij wat er nu exact aan de hand is.

Met een persoonlijke diëtist in Koog aan de Zaan breng je overzicht in waar jouw uitdagingen en mogelijkheden liggen. Je krijgt professioneel advies gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Dus geen dieet-hypes of standaard voedingsadviezen, maar een dieetplan dat uitgaat van wat voor jou zal werken. Want iedere levensfase is anders en tijdens deze specifieke fases ben jij gebaat bij andere aanpassingen.

Wij kijken naar:

 Jouw persoonlijke leefsituatie, eetgewoonten en doelstellingen

 Jouw ontwikkeling tijdens onze coaching. We meten, wegen en evalueren.

 Hoe wij jou kunnen helpen om lekker en gevarieerd te eten.

Kosten diëtist Koog aan de Zaan

De kosten voor een traject bij een diëtist in Koog aan de Zaan wisselen per persoon. Deze zijn namelijk afhankelijk van je doelen en wensen en het aantal consulten dat nodig is om deze te bereiken. Het bestellen van producten, uitschrijven van een recept en/of het beantwoorden van vragen. telefonisch of per WhatsApp of mail, wordt door ons gezien als een consult.

De de duur van een consult is bepalend voor de kosten. Kosten voor het bezoeken van een diëtist worden (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Mocht je vragen hebben kan je eigen zorgverzekeraar je hier meer over vertellen.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietist voedingsadvies Koog aan de Zaan

Online afspraak maken met een voedingscoach

Ben je er aan toe om het heft in eigen handen te nemen en op weg te gaan naar een gezondere leefstijl? Laat onze voedingscoaches in Koog aan de Zaan je begeleiden! Ook als online begeleiding beter bij je past. Wij geven online consulten via videobellen of andere tools. Geen enkel probleem, wij staan je bij. Plan een afspraak in zodat we samen op weg kunnen!

Orthomoleculair diëtist Koog aan de Zaan

Wil je een diepere kennis over waar jouw lichaam goed op draait? Dan kun je bij  Samen Sterk hulp vragen aan een van onze orthomoleculair diëtisten in Koog aan de Zaan. Zij kijken wat jij nodig hebt aan voedingsstoffen en waar er mogelijke tekorten kunnen ontstaan. Jouw vitaminen- en mineralenstatus nemen we onder de loep en we passen jouw dieet hierop aan. We kijken niet alleen naar voeding, maar ook naar de behoefte aan eventuele supplementen. Kortom, orthomoleculaire voeding coaching gaat net even iets verder dan een gewone diëtist, maar altijd in overleg met jou.

Specialistische dietist Koog aan de Zaan

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Koog aan de Zaan?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!