Waarom kiezen voor een diabetes diëtist?

diabetes diëtist

Diabetes is vandaag de dag een van de grootste doodsoorzaak. Het is een ziekte die in de loop van de tijd ontwikkeld, als gevolg van slechte voeding en onvoldoende beweging. Daarom is het soms behoorlijk lastig om weer op een gezond gewicht uit te komen. Niet alleen moet het lichaam de kans krijgen om zich in een positieve zin te ontwikkelen, ook de mindset moet goed aan worden gepakt. Voor beide facetten staat een diabetes diëtist graag voor je klaar. Je werkt aan een betere versie van jezelf en voelt je hierdoor in de loop van de tijd energieker, fitter en je hebt ook nog eens meer zelfvertrouwen.

Hulp bij afvallen met diabetes

Het kan misschien lastig voor te stellen zijn dat je ooit op een gezond gewicht uit gaat komen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo lastig te zijn. Een diabetes diëtist gaat namelijk samen met jou aan de slag om het streefgewicht te behalen. Je ontvangt bijvoorbeeld handige tips om op een betere manier met de juiste voeding om te gaan en je gaat aan de slag op basis van een behandelplan op maat. Je weet daardoor ook zeker dat de doelen die worden gesteld haalbaar zijn.

Leren over de juiste voeding

Wist je dat een gezonde levensstijl voor 80% bestaat uit het innemen van de juiste voeding en voor 20% bestaat uit voldoende bewegen? Daarom leer je alles over het innemen van de juiste voeding. Het persoonlijke dieetadvies is afgestemd op je leefsituatie, eetgewoonte en wensen. Uiteraard staat hiervoor altijd een specialist voor je klaar, die precies weet wat goed is voor jouw specifieke situatie met diabetes.

Maak een afspraak met een diabetes diëtist

Een diabetes diëtist houdt je voortgang bij en laat je lekker en gevarieerd eten. Hierdoor is je nieuwe levensstijl goed vol te houden en boek je binnen een mum van tijd erg veel progressie. Overtuigd geraakt? Maak van tevoren altijd een afspraak met een diabetes diëtist. Je bent van harte welkom in de praktijk in onder meer Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Kom je binnenkort een keer langs in de praktijk voor een behandeling op maat?

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Lever ontgifting

Lever ontgifting

De lever is een complex orgaan dat niet te missen is in jouw lichaam. Het is belangrijk dat er goed wordt omgegaan met de lever

LEES VERDER »
moeilijke stoelgang

Moeilijke stoelgang

Een moeilijke stoelgang is een probleem dat velen van ons kennen. Het kan een ongemakkelijk en soms pijnlijk onderwerp zijn, maar het is belangrijk om

LEES VERDER »