Tirza Ranzijn

Hi, ik ben Tirza.
Diëtist met een passie voor koken & bakken. Ik ben gek op de natuur en maak iedere dag wat tijd vrij om een wandeling te maken of te sporten. Ik maak hier een prioriteit van, omdat ik weet dat ik me hier op korte- en langetermijn beter door ga voelen. Ik vind het zo bijzonder wat ons lichaam allemaal kan en doet voor ons. Mijn fascinatie hiervoor wordt versterkt door het feit dat ik op 1,5-jarige leeftijd ben gediagnosticeerd met diabetes type 1. 
 
Dag in – dag uit word ik er aan herinnerd wat ons lichaam allemaal voor ons doet. Ik vind het dan ook zo moeilijk om te zien waar mensen toe in staat zijn om enkel hun uiterlijk te veranderen. Hoe vele de behoeftes van hun lichaam compleet negeren en hun lichaam soms zoveel haat kunnen geven, terwijl het zoveel voor ons doet. 
 
Als diëtist wil ik niks liever dan jou laten zien dat het ook anders kan en jou ondersteunen een leefstijl te creëren waar jij je goed bij voelt!
 
Ik ben gespecialiseerd in het stabiliseren/verlagen van de bloedsuikers bij diabetes. Daarnaast ga ik in maart 2024 de ACT opleiding volgen. Hierdoor kan ik jou ondersteunen en coachen bij het mentale aspect rondom voeding & afvallen.  
 
U kunt bij mij terecht voor: 
  • Hulp bij afvallen
  • Ondervoeding en ondergewicht
  • Diabetes 
  • Hypertensie
  • Hypercholesterolemie
  • Maag- en darmklachten

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com