Persoonlijke diëtist in Edam

Ben je op zoek naar een diëtist in Edam die een persoonlijke benadering hanteert? Overweeg dan om je aan te sluiten bij Samen Sterk! Ons team is toegewijd om je te ondersteunen op je pad naar een gezond en gebalanceerd leven. Met onze hulp vind je een gezond gewicht en voel je je snel weer goed in je vel!

Meer weten? Plan een gratis kennismakingsgesprek in!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Edam

Huisartsenpraktijk Stroeve
Paulus Pietersstraat 2                                             1135 GS Edam

Diëtist: Dennis Groen

Donderdag:  08.00 uur tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Edam

Het Centraal Bureau voor de Statistiek meldt dat ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht, een situatie die dringend verbetering behoeft. Overgewicht heeft namelijk niet alleen invloed op de fysieke gezondheid, maar kan ook mentale problemen zoals onzekerheid en een laag zelfbeeld veroorzaken.

Bij Samen Sterk nemen we deze uitdaging serieus. We ontwikkelen samen met jou een persoonlijke strategie die je helpt om je snel beter in je vel te voelen en een gezondere levensstijl te leiden!

Zo helpen we je fit en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Edam

Elke persoon is anders, en daarom passen we onze tarieven aan op basis van jouw specifieke doelen en het aantal benodigde consulten. Of het nu gaat om het samenstellen van een persoonlijk voedingsplan, het beantwoorden van je vragen via telefoon, WhatsApp of e-mail, of het bestellen van specifieke producten, elk contact telt mee als een consultatie. De kosten variëren naargelang de lengte van elk consult. Bovendien kunnen veel van onze diensten worden vergoed door je zorgverzekering, wat extra voordelig is!

Onze tarieven

Intake(45 – 60 min)€ 95,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 35,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 45,-
Dietist Edam

Persoonlijk tips van onze diëtist in Edam

“Als diëtist adviseer ik mijn cliënten vaak de volgende tips voor een gezonder leven:

  1. Begin je dag met een voedzaam ontbijt. Het zet de toon voor gezonde keuzes gedurende de dag.
  2. Hydrateer voldoende. Veel mensen verwarren dorst met honger, dus probeer tussen de maaltijden door genoeg water te drinken.
  3. Plan je maaltijden en tussendoortjes vooraf. Dit helpt om impulsieve, minder gezonde keuzes te voorkomen.

Zo kun je eenvoudig een stap richting een gezonder leven zetten!”

Wij passen ons aan aan jou! Ook online diëten is mogelijk

We begrijpen dat het soms niet handig is om helemaal langs te komen voor een afspraak. Dat betekent echter niet dat wij er niet voor je zijn! Bij Samen Sterk is het altijd mogelijk om online consult in te plannen. Zo krijg jij de juiste persoonlijke begeleiding, maar dan gewoon vanaf je eigen bank. 

Dat stapje extra zetten naar optimale gezondheid? Ga voor een orthomoleculair diëtist!

Fantastisch nieuws! Ons team bij Samen Sterk in Edam is verrijkt met orthomoleculaire diëtisten. Deze experts tillen jouw gezondheid naar een hoger niveau door voeding op moleculair niveau te analyseren, om zo nauwkeurig te bepalen wat jouw lichaam nodig heeft. Hun aanpak gaat verder dan alleen voeding; er wordt ook gekeken naar de rol van supplementen. Samen stellen we een voedingsschema samen dat perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Dietist Edam

Nog niet overtuigd? Bekijk de ervaringen van je voorgangers!

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 20.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Edam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen

Vanuit de basisverzekering wordt diëtetiek vergoed voor 3 behandeluren per kalenderjaar. Deze uren vallen echter wel onder het eigen risico. Sommige aanvullende verzekeringen bieden extra vergoedingen voor diëtistische zorg. Controleer de polisvoorwaarden van je zorgverzekering voor specifieke details.

Tijdens je eerste afspraak zal de diëtist je medische geschiedenis, eetgewoonten, levensstijl en doelen bespreken. Er kan ook een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd, zoals het meten van je gewicht en lengte. Op basis van deze informatie stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op.

Jazeker, onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met voedselallergieën of -intoleranties. Zij kunnen helpen bij het identificeren van de voedingsmiddelen die problemen veroorzaken en adviseren over veilige en voedzame alternatieven.