Samen met onze diëtist Gouda op weg naar een gezonde leefstijl

Als je voor het eerst naar onze diëtistenpraktijk in Gouda komt, gaan we samen met je aan tafel zitten. We voeren een intakegesprek waarin we uitgebreid met jou bespreken wat jouw plannen en jouw doelen zijn. We kijken kritisch naar jouw huidige voedingsschema, waarna we samen met jou een passend dieet opstellen. Jouw gezondheid en de kwaliteit van jouw leven staat bij ons op nummer één en we gaan dan ook graag met jou in gesprek over hoe je een gezonde leefstijl kunt krijgen en behouden.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Gouda

Huisartsenpraktijk Hackeng Bakker
Van Hogendorpplein 37
2805 BM Gouda
Diëtiste: Esra el Nory en Suzan Kader

Donderdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Gezondheidscentrum Korte Akkeren
Constantijn Huygensstraat 121 B,            2802 LV Gouda
Diëtiste: Esra el Nory

Maandag 08:30 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Gezond afvallen doe je met een diëtist in Gouda

Probeer je al een tijdje om gewicht kwijt te raken, maar lukt het maar niet om die overtollige kilo’s te verliezen? Of blijf je hangen in het stadium van moed verzamelen om met een dieet te beginnen? Neem dan nu contact op met de diëtisten van Samen Sterk in Gouda. Samen zoeken we naar een manier om jou van je overgewicht te verlossen. Een manier die past bij jouw doelen en wensen, maar ook bij jouw leefsituatie en eetgewoontes. Wat wij namelijk vooral belangrijk vinden, is dat je het afvallen weet vol te houden. Dit kan alleen als je niet constant met een hongergevoel rondloopt, of allerlei dingen moet gaan eten die je niet lekker vindt. Bij Samen Sterk krijg je daarom altijd een persoonlijk dieetadvies van onze voedingsdeskundige.

Of jouw overgewicht nu wordt veroorzaakt door verkeerde keuzes qua voeding, of dat er sprake is van gewichtstoename door bijvoorbeeld medicijngebruik of een lichamelijk aandoening, onze voedingsdeskundige in Gouda helpt je het gewicht te bereiken waar jij je goed bij voelt. Daarnaast werkt onze diëtist in Gouda met jou aan een gezonde levensstijl, zodat je na dit traject wél de voor jouw lichaam gezonde keuzes weet te maken!

Zo helpen we jou om fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten en vergoedingen diëtist

Natuurlijk is jouw gezondheid onbetaalbaar, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch wilt weten welke kosten er verbonden zijn aan het inschakelen van een diëtist. De kosten voor een diëtist zijn niet voor iedereen hetzelfde en onder andere afhankelijk van het aantal consulten dat nodig is om jouw doelen te bereiken. Onder consulten verstaan wij niet alleen de daadwerkelijke afspraken, maar bijvoorbeeld ook het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen (via e-mail, WhatsApp of telefonisch) en het bestellen van producten. De duur van een consult bepaalt de hieraan verbonden kosten. Een tip: kijk eens naar je zorgverzekering, want die vergoedt vaak (gedeeltelijk) de kosten voor een diëtist. Je zorgverzekeraar kan je hier meer over vertellen.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Samen Sterk dietist Gouda

Benieuwd wat een orthomoleculair diëtist in Gouda voor jou kan doen?

Wil je nog een stapje verder gaan en weten wat jouw lichaam op moleculair niveau nodig heeft om optimaal te presteren? Bezoek dan onze orthomoleculair diëtist in Gouda. Een behandeling door een orthomoleculair diëtist kan helpen bestaande klachten (bijvoorbeeld allergieën of prikkelbare darmen) te verlichten/verhelpen, maar je kunt hier ook preventief terecht. Een traject bij een orthomoleculair diëtist bestaat onder andere uit een persoonlijke gesprek en een aantal metingen. Zo wordt bepaald welke voedingsstoffen je nodig hebt om jouw gezondheid op de best mogelijke manier te ondersteunen. Misschien heb je baat bij voedingssupplementen, of doe je er goed aan wat dingen te wijzigen in je eetpatroon. Onze orthomoleculair diëtist in Gouda kan je hier meer over vertellen.

Liever online afvallen?

Onze diëtist Gouda kan je ook online begeleiden bij het afvallen. Handig als je, om wat voor reden dan ook, een keer niet naar de praktijk kunt komen. Indien gewenst kun je zelfs het hele afvaltraject online doorlopen. Via telefonische consulten, videobellen en WhatsApp word je persoonlijk begeleid door de voedingscoach van Samen Sterk. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat van onze voedingsdeskundige in Gouda

Afvallen kan een hele uitdaging zijn. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer, vanwege de vele informatie en methodes die er on- en offline te vinden zijn. En wat voor de een goed werkt en makkelijk vol te houden is, veroorzaakt bij de ander juist een jojo-effect of een terugval in het ongezonde eetpatroon. Daarom vinden wij persoonlijke begeleiding bij het afvallen zo belangrijk. Een advies van onze voedingscoach in Gouda is altijd aangepast aan jouw doelen, wensen en leefsituatie. Wij willen dat je afvalpoging slaagt en werken samen met jou aan het bereiken van een optimaal gewicht en een gezondere levensstijl. Stel het aanpakken van jouw overgewicht niet langer uit en neem contact op met de diëtist van Samen Sterk Gouda. Samen zorgen we ervoor dat jij weer goed in je vel komt te zitten!
 
Dietistenpraktijk Gouda

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Gouda?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!