Persoonlijke diëtist in Stein

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met het bereiken van je ideale gewicht? Het team van diëtisten uit Stein staat voor jou klaar! Of je nu te maken hebt met gewichtsproblemen, chronische ziekten zoals diabetes of hart- en vaatziekten, of specifieke maag- en darmklachten zoals allergieën en voedselintoleranties, wij bieden de begeleiding die jij nodig hebt. Elk vraagstuk omtrent voeding, dieet en een gezonde levensstijl wordt met zorg en kennis door ons team in Stein behandeld. Bij Samen Sterk combineren we onze uitgebreide expertise met een persoonlijke aanpak, om samen met jou het juiste pad te vinden. Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

zorgkaart_patientenfederatie

Huisartsenpraktijk De Greef        Mauritsweg 35  6171 AD Stein            Diëtiste: Loranny Lima

Vrijdag: 13.00 tot 17.00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Stein

Steeds meer mensen worstelen tegenwoordig met overgewicht door drukke schema’s, de verleidingen van snelle maaltijden en beperkte lichamelijke beweging. Overgewicht kan  ervoor zorgen dat je minder lekker in je vel zit, gezondheidsproblemen krijgt of een lager zelfbeeld hebt. Daarnaast kan je ook overgewicht krijgen door bijwerkingen van bepaalde medicatie. 

Als je kampt met overgewicht, staan de diëtisten in Stein voor je klaar. Onze gespecialiseerde voedingscoaches hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met gewichtsproblemen. Samen werken we aan een passende oplossing zodat jij je binnenkort weer energiek en zelfverzekerd voelt!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De tarieven voor onze diensten zijn afhankelijk van jouw individuele behoeften en de frequentie van de consulten. Elk traject is op maat, want ieder individu is uniek. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zijn onderdeel van onze consults. De duur van een consult bepaalt mede de prijs. Een bijkomend voordeel: veel van onze diensten worden vaak vergoed door jouw zorgverzekering.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
dietistXStein

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Stein

Het team van Samen Sterk in Stein biedt op maat gemaakte ondersteuning, afgestemd op jouw specifieke behoeften. We beginnen met een grondige evaluatie van jouw doelen en uitdagingen. Daarna stellen we samen een passend voedingsplan op. Vervolgens is het aan jou de taak om je hieraan te houden. Maar wees gerust, bij ons is jouw welzijn topprioriteit. We focussen op samenwerking en duurzame verandering, niet op strenge diëten.

Online diëten

Kun je, om welke reden ook, niet langs komen in Stein? Geen probleem! Dankzij de hedendaagse technologie kunnen we  begeleiding op afstand bieden, waardoor we jou alsnog goed kunnen helpen. Dit doen we door middel van videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken. Onze diëtisten in Stein staan altijd voor jou klaar!

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Stein?

Op zoek naar gespecialiseerde begeleiding? Samen Sterk in Stein heeft ook orthomoleculaire diëtisten in dienst. Zij analyseren je voedingsbehoeften op moleculair niveau en overwegen daarbij zowel voedsel als voedingssupplementen. Op basis hiervan maakt de orthomoleculair diëtist in Stein een voedingsschema op maat, met precies de voedingsstoffen die jij nodig hebt. Dat klinkt goed!

steinXdietist

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Stein? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!