Persoonlijk voedingsadvies van jouw diëtist in Volendam

Onze diëtistenpraktijk in Volendam is de plek waar uw gezondheid op de eerste plek staat. Ons doel is een gezonde levensstijl creëren voor zoveel mogelijk mensen. Wanneer u besluit contact met ons op te nemen gaan we als eerste stap luisteren naar uw wensen en doelen. Wanneer we dat gedaan hebben, gaan we een plan opstellen waar u zichzelf ook goed bij voelt. We doen dus alles in overleg met u, hierdoor is alles duidelijk voor de mensen die wij helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze diëtistenpraktijk in Volendam; we zijn er voor u!

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Lekker in je vel met onze diëtisten in Volendam

Een groot deel van de mens geeft aan wel eens niet zo lekker in zijn vel te zitten. Dit kan uiteraard verschillende redenen hebben, maar vaak speelt voeding hierin wel een rol. Een ongezond eetpatroon heeft immers op mentaal als lichamelijk gebied invloed. Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven, maar weet je niet waar te beginnen? Onze diëtisten in Volendam staan voor je klaar. Samen stellen we haalbare doelen op, zodat je weer snel lekker in je vel zit!

Op deze manieren helpen we je gezond en verantwoord af te vallen:

  • Voedingsadvies op maat passend bij jouw leefsituatie, doelen en wensen
  • Ondersteuning van gespecialiseerde diëtisten
  • Voortgang monitoren door regelmatig te wegen
  • Herhaaldelijk het dieet evalueren en eventueel bijstellen

Wat kost een diëtist in Volendam?

Het totale kostenplaatje van een diëtist verschilt van persoon tot persoon. Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen en doelen, waardoor het aantal consulten varieert.

Onder een consult wordt het opstellen van een dieetplan, het monitoren van je gewicht, het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen en het bestellen van producten verstaan. Uiteraard hangt de prijs daarbij af van de duur van het consult. Onderstaande tarieven gelden dan ook zowel voor een fysiek als online consult. Vanuit de zorgverzekering wordt echter een groot deel van de kosten vergoed. Wel wordt eerst het eigen risico aangesproken.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Orthomoleculair diëtist Volendam

Naast reguliere diëtisten zijn er bij Samen Sterk ook een aantal orthomoleculaire diëtisten aanwezig. Een orthomoleculair diëtist heeft zich gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde. Er wordt gewerkt vanuit de visie dat de juiste voeding ook de juiste moleculen levert voor een optimale gezondheid. De diëtist kijkt dus op moleculair niveau naar de stoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Gezond en verantwoord afvallen

Overgewicht is een veelvoorkomend probleem in onze huidige maatschappij. Bijna de helft van de Nederlanders heeft een te hoog gewicht en dat is zorgelijk. Overgewicht geeft immers niet alleen meer risico op ziekte, maar zorgt ook voor psychosociale problemen. Hoewel afvallen dus noodzakelijk is, is het niet gemakkelijk.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, onze gespecialiseerde diëtisten kunnen je helpen. Samen met de diëtist ga je op zoek naar een passend dieet voor jou. Zo verlies je op een verantwoorde en effectieve manier gewicht zonder te veel restricties. Een dieet is immers pas geslaagd als het passend en haalbaar is voor jou.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Volendam

BWO Huisartsen
Heideweg 1B
1132 DA Volendam
Diëtiste Yvonne van den Berg
Yvonne@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag 08:00 tot 17:00 uur

 

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Volendam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!