Persoonlijk voedingsadvies van jouw diëtist in Volendam

Onze diëtistenpraktijk in Volendam is de plek waar uw gezondheid op de eerste plek staat. Ons doel is een gezonde levensstijl creëren voor zoveel mogelijk mensen. Wanneer u besluit contact met ons op te nemen gaan we als eerste stap luisteren naar uw wensen en doelen. Wanneer we dat gedaan hebben, gaan we een plan opstellen waar u zichzelf ook goed bij voelt. We doen dus alles in overleg met u, hierdoor is alles duidelijk voor de mensen die wij helpen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze diëtistenpraktijk in Volendam; we zijn er voor u!

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Volendam

BWO Huisartsen
Heideweg 1B
1132 DA Volendam
Diëtiste Yvonne van den Berg
Yvonne@samen-sterk.com
Tel: 085 750 0050
Dinsdag 08:00 tot 17:00 uur

 

Lekker in je vel met onze diëtisten in Volendam

Een groot deel van de mens geeft aan wel eens niet zo lekker in zijn vel te zitten. Dit kan uiteraard verschillende redenen hebben, maar vaak speelt voeding hierin wel een rol. Een ongezond eetpatroon heeft immers op mentaal als lichamelijk gebied invloed. Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven, maar weet je niet waar te beginnen? Onze diëtisten in Volendam staan voor je klaar. Samen stellen we haalbare doelen op, zodat je weer snel lekker in je vel zit!

Op deze manieren helpen we je gezond en verantwoord af te vallen:

  • Voedingsadvies op maat passend bij jouw leefsituatie, doelen en wensen
  • Ondersteuning van gespecialiseerde diëtisten
  • Voortgang monitoren door regelmatig te wegen
  • Herhaaldelijk het dieet evalueren en eventueel bijstellen

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Volendam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!