Gespecialiseerde diëtist Volendam

Onze diëtistenpraktijk in Volendam is de plek waar jouw gezondheid op de eerste plek staat. Ons doel is een gezonde levensstijl creëren voor zoveel mogelijk mensen. Wanneer je besluit contact met ons op te nemen gaan we als eerste stap luisteren naar jouw wensen en doelen. Wanneer we dat gedaan hebben, gaan we een plan opstellen waar u zichzelf ook goed bij voelt. We doen dus alles in overleg met u, hierdoor is alles duidelijk voor de mensen die wij helpen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze diëtistenpraktijk in Volendam; we zijn er voor jou!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Volendam

BWO Huisartsen Dr. Ifle                    Heideweg 1B
1132 DA Volendam
Diëtist: Dennis Groen

Donderdag: 13:00 tot 17:00 uur

Direct afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Lekker in je vel met onze diëtisten in Volendam

Een groot deel van de mens geeft aan wel eens niet zo lekker in zijn vel te zitten. Dit kan uiteraard verschillende redenen hebben, maar vaak speelt voeding hierin wel een rol. Een ongezond eetpatroon heeft immers op mentaal als lichamelijk gebied invloed. Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven, maar weet je niet waar te beginnen? Onze diëtisten in Volendam staan voor je klaar. Samen stellen we haalbare doelen op, zodat je weer snel lekker in je vel zit!

Op deze manieren helpen we je gezond en verantwoord af te vallen:

 Voedingsadvies op maat passend bij jouw leefsituatie, doelen en wensen

 Ondersteuning van gespecialiseerde diëtisten

 Voortgang monitoren door regelmatig te wegen

 Herhaaldelijk het dieet evalueren en eventueel bijstellen

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Volendam?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!