Gezonder leven met hulp van onze diëtist in Enschede

In onze diëtistenpraktijk in Enschede zetten wij van Samen Sterk jouw gezondheid op eerste plek. Wij willen mensen helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon. Wanneer jij contact met ons opneemt gaan we met jou in gesprek over wat jij in gedachten had en wat je wilt bereiken. Samen stellen we dan een plan op waar jij jezelf comfortabel bij voelt. We geven daarbij niet alleen deskundig voedingsadvies, we geven ook kookworkshops, voorlichtingen en we organiseren wandeltrajecten voor onze cliënten. Op die manier schrijven we jou niet alleen een dieet voor, maar leer je ook hoe je het beste uit dat nieuwe dieet kunt halen. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze praktijk in Enschede, we helpen jou graag!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Enschede

Huisartsenpraktijk Kuiperij
Emmastraat 135
7513 BB Enschede
Diëtiste Julliette Lepez

Donderdag 08:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Op een gezonde manier afvallen met een diëtist in Enschede

Wil je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten? Verlost worden van dat overgewicht dat je mee moet torsen? De gediplomeerde diëtisten van Samen Sterk in Enschede helpen jou hier graag bij. Of je nu moeite hebt met het kiezen van de juiste voeding, of dat jouw overgewicht veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een lichamelijke aandoening of medicatie; samen zoeken we naar een passende oplossing voor jouw probleem. Hierbij houden onze voedingsdeskundigen rekening met jouw leefsituatie, wensen en eetgewoontes. Want wij vinden het belangrijk dat je het afvallen weet vol te houden. Dat betekent niet constant met een hongergevoel rondlopen én lekker blijven eten.

Een diëtist Enschede bied je net dat steuntje in de rug om op een gezonde manier af te vallen, zonder dat je terugvalt in oude (ongezonde) gewoontes. Een voedingsadvies op maat staat bij ons voor een lekker en gevarieerd menu, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw voorkeuren en manier van leven. De persoonlijke aanpak van de voedingscoaches van Samen Sterk helpt je om die extra kilo’s kwijt te raken en jezelf een gezonde levensstijl aan te meten. Zo voel je jezelf zowel lichamelijk als mentaal een stuk beter!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Waar kan onze diëtist Enschede mee helpen?

Onze diëtist in Enschede kan op verschillende manieren ondersteuning bieden bij het bevorderen van een gezonde levensstijl en het aanpakken van specifieke voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen. Hier zijn enkele manieren waarop een diëtist kan helpen:

  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Begeleiding bij specifieke dieetwensen en -behoeften
  • Educatie over gezonde voeding
  • Gedragsverandering en motivatie
  • Gewichtsmanagement
  • Preventieve voedingszorg

De exacte manier waarop onze diëtist in Enschede kan helpen, hangt af van jouw persoonlijke situatie, doelen en behoeften. Neem contact op voor een eerste consultatie en bespreek jouw persoonlijke plan van aanpak!

dietist enschede

Kosten en vergoedingen diëtist

Jouw gezondheid is je heel wat waard, maar toch wil je graag weten welke kosten er verbonden zijn aan een diëtist. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals jouw wensen en doelen en het aantal consulten dat nodig is om deze te bereiken. Goed om te weten: het beantwoorden van vragen (telefonisch, via e-mail of WhatsApp), het uitschrijven van een recept, of het bestellen van producten zien wij ook als een consult. Natuurlijk zijn de hieraan verbonden kosten afhankelijk van de duur van dit consult. De kosten voor een diëtist worden (gedeeltelijk) vergoed door jouw zorgverzekering. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietiste Enschede

Ontdek wat een orthomoleculair diëtist in Enschede voor jou kan doen

Een orthomoleculair diëtist gaat nog een stapje verder dan een reguliere diëtist. Er wordt namelijk op moleculair niveau gekeken naar de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. Dit kan preventief, dus als je ongemakken wilt voorkomen, maar ook als oplossing om bestaande klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan prikkelbare darmen of allergieën. Aan de hand van een persoonlijk gesprek en diverse metingen bepaalt een orthomoleculair diëtist welke voedingsstoffen jouw gezondheid het beste ondersteunen. Hierbij wordt ook gekeken naar eventuele voedingssupplementen. Neem contact met ons op en ontdek wat onze orthomoleculair diëtist voor jou kan betekenen.

Online afvallen

Kun je om welke reden dan ook niet naar de diëtistenpraktijk in Enschede komen? Geen probleem, want onze voedingscoaches kunnen jou ook online begeleiden. Indien nodig kun je zelfs het hele traject op deze manier doorlopen.

Wij houden contact met je via videobellen, WhatsApp en/of telefonische consulten. Zo krijg je toch persoonlijke begeleiding bij het afvallen, maar hoef je niet af te reizen naar Enschede. Aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Persoonlijke begeleiding van onze voedingsdeskundigen in Enschede

Misschien heb je zelf al een of meerdere pogingen ondernomen om af te vallen, maar wil het maar niet lukken om dat overgewicht kwijt te raken. Je valt na enkele weken weer terug in je oude eetpatroon, of kiest een dieet dat niet aansluit bij jouw leefsituatie en dat eigenlijk nauwelijks vol te houden is. Persoonlijke en professionele begeleiding van een voedingscoach in Enschede kan het verschil maken tussen een mislukte en een geslaagde afvalpoging. De diëtisten van Samen Sterk luisteren naar jouw wensen en pakken jouw overgewicht samen met je aan. Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl en een optimaal gewicht? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. We helpen je graag jouw doelen te bereiken!

Deskundige dietist Enschede

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Enschede?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!