Persoonlijke diëtist in Amersfoort

Streef jij naar een gezonder gewicht? De deskundige diëtisten van Samen Sterk in Amersfoort helpen jou om dit doel te bereiken. Ons team van diëtisten geeft antwoord op al je vragen over voeding, dieet, en een gezonde levensstijl. De diëtisten van Samen sterk hebben jarenlange ervaring en passie voor wat ze doen. Of je nu wilt afvallen, een specifiek dieet nodig hebt of gewoon meer wilt leren over gezonde voeding: bij Samen sterk staan we voor jou klaar. Samen kijken we naar een aanpak die het beste bij jou past. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en plan een gratis kennismakingsgesprek.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Amersfoort

Gezondheids Centrum Cartesius

Huisartsenpraktijk Veldhuis/Blom  Cartesiusstraat 2                                       3817 XP Amersfoort                          Dietiste: Nathalie el Bazi Pas

Woensdag 13:00 tot 17:00 uur               

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Amersfoort

In de huidige samenleving komt overgewicht steeds vaker voor. Ons drukke leven, de verleiding van fastfood en minder lichamelijke activiteit zijn enkele oorzaken hiervan. Het gevolg? Niet lekker in je vel zitten, een lager zelfbeeld en soms zelfs gezondheidsproblemen. Onze diëtisten begrijpen deze uitdagingen en hebben de kennis en de middelen om je te begeleiden. We ondersteunen je bij elke stap, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De kosten voor onze diensten variëren, dit is afhankelijk van je persoonlijke doelen en het aantal afspraken dat je nodig hebt. Elke persoon is uniek, en daarom is ook elk traject op maat gemaakt. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zien wij als een consult. Hoe lang zo’n consult duurt, bepaalt mede de kosten. Het mooie is dat veel van deze kosten vaak vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
DietistXamersfoortXX2X

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Amersfoort

Bij Samen Sterk staan onze diëtisten voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Onze aanpak is persoonlijk en gebaseerd op jouw unieke behoeften. Als eerst bekijken we samen je wensen en problemen, op basis hiervan stellen we een plan op. Vervolgens is het belangrijk dat je je aan het opgestelde dieet houdt. Maar maak je geen zorgen, bij ons staat jouw geluk op nummer 1. We geloven niet in strikte diëten, maar in samenwerken, luisteren en blijvende verandering.

Online diëten

Woon je niet in de buurt of heb je het druk? Geen probleem! Je kunt altijd online bij ons terecht. Met de moderne technologie is het makkelijker dan ooit om op afstand toch persoonlijke begeleiding te krijgen. Zonder dat je naar Amersfoort hoeft te komen, bieden wij hulp via videobellen, telefonische consulten en whatsapp gesprekken. Jouw gezondheid, jouw keuze, jouw gemak. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Amersfoort?

Ben jij op zoek naar een orthomoleculair diëtist? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Samen Sterk zijn ook orthomoleculair diëtisten in dienst. Een orthomoleculair diëtist kijkt op moleculair niveau wat jij als persoon nodig hebt aan voedingsstoffen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar voeding en drinken, maar ook naar voedingssupplementen om je lichaam optimaal te ondersteunen. Aan de hand daarvan maakt de orthomoleculair diëtist in Amersfoort een voedingsschema op maat met exact de producten die jij nodig hebt.

dietistXinXamersfoort

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek in Amersfoort? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!