Meet jezelf een gezondere levensstijl aan met onze diëtist Middelburg

Zodra je onze diëtistenpraktijk in Middelburg binnenstapt, staat jouw gezondheid voor ons op nummer één. Wij helpen je met het creëren van een gezonde levensstijl door een op maat gemaakt voedingsadvies voor jou samen te stellen. Dit doen we aan de hand van een uitgebreid intakegesprek dat we aan het begin van onze samenwerking met jou zullen voeren. Onze diëtisten in Middelburg zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden van de diëtiek, waardoor we je altijd optimaal kunnen helpen.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Middelburg

Huisartsenpraktijk de Vleugelnoot
Molenwater 47
4331 SC Middelburg                            Diëtiste: Zeynep Kasimoglu/ Michelle van de Sande

Vrijdag 13:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Fysiotherapiepraktijk Dauwendale
Roozenburglaan 89
4337 JB Middelburg
Diëtiste: Zeynep Kasimoglu/Michelle van de Sande

Dinsdag 13:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk De Dolfijn
Krooneveldweg 10
4332 BL Middelburg
Diëtiste: Zeynep Kasimoglu/ Michelle van de Sande

Dinsdag 13:00 tot 17:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Huisartsenpraktijk Roozenburglaan
Roozenburglaan 20
4337 JH Middelburg                            Diëtiste: Michelle van de Sande

Vrijdag 08.00 tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 0507

Huisartsenpraktijk Nieuw Zuid
Rentmeesterlaan 67
4336 EE Middelburg 
Diëtiste: Michelle van de Sande

Woensdag 08.00 tot 12.30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 0507

Afvallen onder begeleiding van onze diëtist in Middelburg

 

Overgewicht kan diverse oorzaken hebben, net zoals je verschillende redenen kunt hebben om af te willen vallen. Of het overgewicht nu is ontstaan door minder gezonde keuzes op het gebied van voeding, door te weinig beweging, of door een medische oorzaak, onze diëtist in Middelburg helpt je op een gezonde, verantwoorde manier de overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen crash diëten of constant rondlopen met een hongergevoel, maar onder de deskundige begeleiding van een diëtist op weg naar een gezondere manier van leven die voor jou vol te houden is. Onze voedingsdeskundige in Middelburg houdt hierbij natuurlijk rekening met jouw doelen, leefsituatie en eetgewoontes.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat kost een diëtist?

Wat een diëtist kost, is voor iedereen verschillend. De kosten zijn onder andere afhankelijk van je wensen en doelen en het daarmee samenhangende aantal consulten. Goed om te weten: ook het uitschrijven van recepten, het bestellen van producten en het beantwoorden van vragen (via e-mail, WhatsApp of telefonisch) brengen wij als consult in rekening. De duur van het consult bepaalt in dat geval de hieraan verbonden kosten. Je zorgverzekeraar vergoedt (gedeeltelijk) de kosten voor een diëtist. Hoeveel dat in jouw geval is, kun je navragen bij je zorgverzekeraar. Check dan meteen even of de kosten voor een diëtist eerst van je eigen risico afgetrokken worden.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietistenpraktijk Samen Sterk Middelburg

Voedingsdeskundige Middelburg: een persoonlijke aanpak die werkt voor jou

Dat een bepaald dieet voor de een heel goed werkt, wil niet zeggen dat het bij de ander ook succesvol zal zijn. Bij Samen Sterk realiseren we ons dit heel goed en daarom krijg je bij ons altijd een voedingsadvies op maat. Onze diëtist kijkt bijvoorbeeld naar hoe het gewichtsprobleem ontstaan is en luistert naar jouw wensen en doelen. Ook houdt de voedingsdeskundige in Middelburg rekening met zaken als je leefsituatie en, niet onbelangrijk, je eetgewoonten. Zo komen jullie samen tot een behandelplan waar je echt achter staat. Je stapt de deur uit met een goed gevoel en zin om te beginnen! Ben je benieuwd wat onze diëtist voor je kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Online voedingsadvies is ook mogelijk

We begrijpen dat er soms dingen spelen die je verhinderen om te reizen. Daarom biedt Samen Sterk je ook de mogelijkheid om online te diëten. In principe kun je het hele traject online doorlopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal consulten online te doen, en voor een paar afspraken naar de praktijk te komen. Het contact met de diëtist Middelburg verloopt telefonisch, via videobellen of WhatsApp, net wat jij prettig vindt. Neem contact op met Samen Sterk om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze orthomoleculair diëtist in Middelburg

Heb je last van vage klachten zonder duidelijke oorzaak, zoals hoofdpijn, vermoeidheid of buikpijn? Slaat je spijsvertering bij het minste of geringste op hol, of heb je zo nu en dan een allergische reactie? Een bezoek aan een orthomoleculair diëtist kan in dit soort situaties een hoop duidelijk maken. Ook een preventief advies, om bepaalde lichamelijke klachten te voorkomen, kan nuttig zijn. Onze orthomoleculair diëtist in Middelburg bepaalt aan de hand van een persoonlijk gesprek en een aantal metingen wat jouw lichaam nodig heeft. Of juist niet natuurlijk. Hier volgt een advies op maat uit, bijvoorbeeld dat je er goed aan doet (tijdelijk) voedingssupplementen te nemen, of misschien dat jouw lichaam niet goed reageert op bepaalde voedingsstoffen. Met dit persoonlijke advies kun je de klachten aanpakken en verlichten of misschien ben je binnenkort wel klachtenvrij!

dietist barendrecht

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Middelburg?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!