Lorrany Lima, Diëtiste

Hallo, mijn naam is Lorrany Lima en ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  ik ben een gepassioneerde en toegewijde diëtist. Mijn doel is om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl door middel van evenwichtige voeding en voedingsadvies.

Voor mij is gezonde voeding niet slechts een beroep, maar een levenswijze waar ik volledig in geloof. Ik geloof dat de juiste voedingskeuzes kunnen bijdrage aan een betere algehele gezondheid, energie en levenskwaliteit. Daarnaast vind ik genieten ook erg belangrijk.

Als diëtist geloof ik sterk in het aanpassen van mijn aanpak aan de unieke behoeften en doelen van elke cliënt. Samen werken we aan het creëren van haalbare en duurzame veranderingen in eetgewoonten. Ik luister aandachtig naar de wensen en uitdagingen van mijn cliënten en bied op maat gemaakt advies en ondersteuning.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een dieetplan, het leren maken van gezonde voedselkeuzes of het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen, ik ben vastbesloten om mijn cliënten te helpen hun optimale welzijn te bereiken.

Met vriendelijke groet,

Lorrany Lima

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com