Diëtist Boxtel, meer dan voedingsadvies

In onze diëtistenpraktijk in Boxtel staat jouw gezondheid centraal. Samen gaan we met jou aan de slag om een geschikt voedingsschema op te stellen. We helpen je niet alleen tijdens het dieet, maar geven ook workshops en voorlichting, zodat je in de juiste mindset komt en na het afsluiten van het proces niet terugvalt in oude gewoontes. Zo helpen we je jouw gewenste gewicht te behouden, of aandoeningen en ziektes de baas te blijven. Wanneer je vragen hebt, of een afspraak wilt maken, kun je altijd contact opnemen met onze praktijk in Boxtel. Wij helpen je dan met het behalen van jouw streefgewicht.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Boxtel

Huisartsenpraktijk Boxtel Centrum
Koppel 1a
5281 AN Boxtel
Diëtiste Serena Berends
Donderddag
13:30 tot 17:00 uur
(oneven weken)

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Gewicht verliezen met onze diëtisten in Boxtel

 

Sleur je enkele kilootjes teveel mee? Dan weet je dat overgewicht je niet alleen lichamelijk beperkt maar je ook mentaal in de weg kan zitten. Wanneer je niet goed in je vel zit, beïnvloedt dit zowel je gezondheid als je geluk.

Wanneer jij er klaar voor bent om je overgewicht te lijf te gaan, helpen wij je graag om te breken met je slechte eetgewoontes. Onze gespecialiseerde voedingsexperten geven je alle handvatten om jouw overgewicht en voedingsproblemen aan te pakken, zodat je snel weer fit en gezond wordt.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

De kosten voor je diëtist in Boxtel

De kosten voor jouw traject zijn afhankelijk van je wensen en doelen en het aantal consults dat je nodig hebt. Een consult is niet enkel een afspraak bij je voedingsexpert maar ook het bestellen van producten, het beantwoorden van vragen via e-mail, WhatsApp of de telefoon en het uitschrijven van recepten rekenen wij aan als een consult. De duur hiervan bepaalt ook de prijs. Tip: informeer bij je zorgverzekering naar de terugbetaling van de kosten voor een diëtist.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-

Persoonlijk voedingsadvies in Boxtel

Samen met onze voedingsexperten in Boxtel ga je aan een gezonder en fitter leven werken. Om jou te kunnen voorzien van persoonlijk advies overlopen we tijdens de intake jouw wensen, doelen en levensstijl. Op basis daarvan stellen onze voedingscoaches jouw problemen met voeding vast en werken zij een voedingsschema uit dat bij jouw leven past. Wij geloven niet in diëten met sterke restricties en zullen bij het opstellen van jouw voedingsadvies altijd de kwaliteit van jouw leven voorop stellen. Zo zijn wij er zeker van dat je jouw dieet gemakkelijk kunt volhouden, zodat je jouw doelen zeker kunt halen. Jouw motivatie en doorzettingsvermogen is de sleutel tot een gezonder, fitter en slanker leven.

Online coaching

Heb je geen tijd in je drukke schema om je tot aan onze praktijk in Boxtel te verplaatsen of vind je maar moeilijk een babysit voor je kinderen? Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om tot in onze praktijk te komen. Daarom helpen we je graag via een online consult.

Via telefonische consulten, videobellen en WhatsApp-berichten doorlopen we het hele dieettraject op dezelfde manier als in onze dieetpraktijk. Zo krijg je persoonlijke hulp zonder je daarvoor te moeten verplaatsen.

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Boxtel?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!