Hulp bij afvallen

Wil je graag enkele kilootjes afvallen en een gezondere leefstijl aannemen? Weet je wel hoe het moet maar lukt het je niet om de theorie in de praktijk uit te voeren? Dan is het slim een hulp bij afvallen te zoeken. We vertellen je graag waarom het goed is om een professional in te schakelen.

Het lukt je niet alleen

Als je wilt afvallen, moet je behoorlijk wat discipline hebben. Slechte voeding moet je aan de kant schuiven, je moet je porties kleiner maken en je hebt zo van die dagen dat je maag de hele dag knort. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen diëten niet volhouden. De lokroep van chips en koekjes wordt te groot en voor je het weet, val je terug in je oude gewoontes en vliegen de kilo’s er weer aan.

De meerwaarde van een diëtist

Het is geen schande om toe te geven dat het je niet lukt om op je eentje af te vallen. Veel mensen schakelen hulp bij afvallen in en slagen er zo eindelijk in om uit hun oude keurslijf te breken. In de eerste plaats is de steun van familie en vrienden onmisbaar als je wilt afvallen. Zij kunnen je helpen om op het rechte spoor te blijven en je dagdagelijks te motiveren. Professionele hulp, in de vorm van een diëtist, is een tweede belangrijke schakel, zeker als je last hebt van gezondheidsklachten. Op basis van jouw klachten maakt een diëtist een voedingsschema voor je op. Daarnaast besteedt een diëtist ook aandacht aan praktische en emotionele problemen. Overgewicht is in vele gevallen het gevolg van een ander psychologisch, probleem. Door dit probleem aan te kaarten en bespreekbaar te maken, slagen veel mensen er eindelijk in om hun eetpatroon te doorbreken en aan te passen.

Maak een afspraak met onze diëtisten

Wordt 2022 jouw jaar van verandering en wil je graag aan een gezondere levensstijl werken? Onze diëtisten in Den Haag, Tilburg en Amsterdam staan klaar om jou te begeleiden naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Nadat we jouw problemen en doelen hebben besproken, maken we een persoonlijk en passend eetpatroon voor jou op. Zo zijn we er zeker van dat het nieuwe eetpatroon in jouw levenssituatie past en dat je het makkelijk kunt volhouden. Zet vandaag nog de stap naar een gezonder leven en maak snel een vrijblijvende afspraak.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Superfood

Superfood

Superfood, een term die je waarschijnlijk ooit wel eens hebt gehoord. Wat zijn superfoods en waarom zijn ze zo populair? Voor iedereen die geïnteresseerd is

LEES VERDER »
Gezond bakken

Gezond bakken

Ben je jarig, is je dochter geslaagd of is er sprake van een andere festiviteit? Dan hoort daar uiteraard gebak of andere lekkernijen bij. Helaas

LEES VERDER »