Lekker eten en leven dankzij onze diëtist Zoetermeer

Heb je al enkele jaren problemen met je gewicht en lukt het je niet om blijvend en op een gezonde manier af te vallen? Samen Sterk helpt je graag met het bereiken van je streefgewicht. Op basis van jouw wensen en doelen stellen we een dieetplan op maat op en begeleiden we je tijdens en na het afvallen. Ook als je ondergewicht of een chronische aandoening, zoals diabetes of een hart- en vaatziekte, hebt, ben je bij Samen Sterk in Zoetermeer aan het juiste adres. Enkele van onze andere specialiteiten zijn zwangerschapsvoeding, sportvoeding, voedselintolerantie en allergieën. Maak snel een vrijblijvende afspraak om jouw route naar een gezonder lichaam te starten.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Zoetermeer

Fysiotherapiepraktijk Stadscentrum /Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Griekenlandlaan 6
2711 GA Zoetermeer
Diëtiste
Woensdag 08:30 tot 13:00 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Gezonder leven dankzij onze diëtist in Zoetermeer

Overwicht is een steeds groter probleem in onze maatschappij. Dat is niet verwonderlijk: de lekkernijen in de supermarkt zijn verleidelijk en ook porties vormen een groot probleem. Overgewicht zorgt niet alleen lichamelijk maar ook mentaal voor problemen. Je voelt je niet lekker in je vel en je gezondheid lijdt eronder.

Het is echter nooit te laat om het roer om te gooien. Onze voedingscoaches zijn gespecialiseerd in het verhelpen van overgewicht en leren je hoe je juist doseert en hoe je alle verleidingen kunt weerstaan. Zo zit je binnen no time weer lekker in je vel.

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist Zoetermeer

De kosten voor een diëtist worden bepaald door jouw wensen en doelen en door het aantal consulten dat jij nodig hebt.

Zowel voor online begeleiding als voor het telefonisch beantwoorden van vragen, het uitschrijven van een recept en het bestellen van een product rekenen wij een consult aan. De prijs van deze consulten zijn afhankelijk van de tijd die we hier aan spenderen.

Tip: contacteer je zorgverzekering, zij vergoeden een groot deel van de kosten.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
voedingsadvies dietist Zoetermeer

Passend advies van onze voedingscoach in Zoetermeer

Een dieet kan pas slagen als het bij jouw levensstijl past, anders loopt het al snel mis. Daarom vinden wij het belangrijk om jouw dieetplan aan te passen aan jouw doelen en wensen maar ook aan jouw levensstijl. Dat is de enige manier om er voor te zorgen dat je je aan het dieet kunt houden. Bij Samen Sterk krijg je geen dieet met enkel restricties, wij zorgen ervoor dat je dieet je gelukkig maakt en bevorderlijk is voor je gezondheid.

Online advies voor jou

Ook als het je niet lukt om tot aan onze praktijk te reizen, willen we je helpen om een gezonder leven en gewicht te bekomen. Onze voedingscoaches staan dan ook klaar om je met een online consult bij te staan, zodat je het dieetadvies op maat krijgt dat je nodig hebt. In principe kun je het hele dieet traject doorlopen via online en telefonische consulten.

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Zoetermeer?

Ben je op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Zoetermeer? Dan kun je ook bij ons terecht! Een orthomoleculair diëtist werkt in veel opzichten hetzelfde als een gewone diëtist, maar gaan nog wat dieper de materie in. Hij kijkt namelijk op moleculair niveau wat jij als persoon nodig hebt aan voedingsstoffen. Aan de hand daarvan maakt de orthomoleculair diëtist in Zoetermeer een voedingsschema op maat met exact de producten die jij nodig hebt. Dat gaat niet alleen om voeding en om drinken, maar ook om eventuele voedingssupplementen.

orthomoleculair dietist Zoetermeer

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Zoetermeer?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!