Dennis Groen, Diëtist

ik ben Dennis Groen, 31 jaar jong en afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik me verdiepte in voeding en diëtetiek. Maar dat was pas het begin van mijn reis.

Mijn liefde voor fitness begon toen ik een onzeker jochie van 17 was, wegend slechts 58 kg en worstelend met wat ze ‘skinny fat’ noemen. Niet dik, niet dun, vooral weinig spiermassa. De sportschool werd al snel mijn tweede thuis, en de liefde voor krachttraining bleek onweerstaanbaar. Jaren later bevind ik me nog steeds in diezelfde wereld, hongeriger dan ooit om al die kennis toe te passen in de praktijk met als nieuwe focus: mentale gezondheid. Voor mij is trainen niet alleen fysieke inspanning; het is een vorm van therapie en ik ben vastbesloten om mijn passie met anderen te delen, want ik geloof dat sporten en trainen een essentiële aanvulling zijn voor het goede leven.

Naarmate ik ouder word, zie ik steeds meer hoeveel mensen worstelen met hun gezondheid. Dat drijft me om mijn kennis te delen in een wereld waarin voedingsadvies vaak verwarrend is. Zie mij als het lichtbaken in een zee van tegenstrijdige informatie en bedrijven die elk product als de heilige graal aanprijzen.

Het is een uitdaging om in onze samenleving een gezonde relatie met voeding op te bouwen. Wat kan wel, wat kan niet, en hoe kun je nog steeds van het leven genieten? Laten we samen werken aan het aanpassen van jouw voedingspatroon en levensstijl, zodat het niet alleen gezond is, maar ook realistisch op de lange termijn. Mijn aanpak is gebaseerd op eerlijkheid, transparantie en bovenal passie. Samen kunnen we die reis maken en jouw gezondheid naar nieuwe hoogten tillen.

U kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van:

  • Gezonde voeding 
  • Overgewicht en obesitas
  • Ondervoeding en ondergewicht
  • Sportvoeding
  • Diabetes type 2
dietist rijssen

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com